Kotiverstas.com

Testit ja tuki => Foorumia koskevat tiedotteet, ohjeet ja palaute kotiverstas.com:lle => Aiheen aloitti: Kotiverstaan konehuone - 23-02-2014, 16:28:59

Otsikko: Ohje: Kuvan liittäminen viestiin
Kirjoitti: Kotiverstaan konehuone - 23-02-2014, 16:28:59
Foorumin tapaa käsitellä kuvaliitteitä on muutettu - foorumille voi ladata nyt myös isoja kuvatiedostoja, jotka foorumi automaattisesti muuttaa ja skaalaa pienempään kokoon. Kuvankäsittelyohjelmaa voi jatkossakin halutessaan käyttää ja pienentää kuvat itse, mutta enää se ei ole välttämätöntä.

Yhteenlaskettu suurin koko kuvaliitteille viestissä on 8 megaa. Ison kuvanipun lataus riippuu valitettavasti myös foorumin ulkopuolisista tekijöistä, silloin tällöin kuvien lataaminen foorumille katkeaa ja viestin lähettämistä pitää yrittää uudelleen.

Toinen muutos on kuvan liittämisessä viestiin:

[attachimg=1]

Liitteen lisäyslaatikon viereen on ilmestynyt alasvetovalikko, jossa on seuraavanlaiset vaihtoehdot:

[attachimg=2]

"Klikattava kuvake viestin lopussa" tarkoittaa kvf:n perinteistä tapaa, jossa liitetiedostot näkyvät viestitekstin jälkeen kuvakelinkkeinä.
"Klikattava kuvake sisällössä" lisää viestiin attach -tagin jota käyttäen liite näkyy ainoastaan viestissä itsessään, ei viestin lopussa.

[attachimg=3]

Esimerkki attach -tagin käytöstä yllä. Halutessaan voi käyttää myös attachimg -tagia jolla saa kuvan haluamassaan koossa tekstin lomaan. Tarkemmat tiedot tuon tagin käytöstä löytyy klikkaamalla liitostavan viereltä löytyvää kysymysmerkkiä.