Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Yritykset ja yhteisöt ilmoittavat / Vs: Roihuverstaalle?
« Uusin viesti kirjoittanut Puuhiainen tänään kello 19:15:37 »
Hei, neuvotteko vähän? Yritin katsella, mistä tämän keskustelun avauksen voisi poistaa, mutta puusilmänä en löytänyt.

Tämä asia ei ole enää ajankohtainen, kiinnostuneiden ja hakeneiden määrä yllätti meidätkin, paikat ovat täynnä ja vähän ylikin.
22
Pubi / Vs: Chattiketju
« Uusin viesti kirjoittanut Juhani Laakso tänään kello 19:10:20 »
Tänään tuli mietiskeltyä vähän syvällisemmin missä  mennään meikäläisen päivän vietossa, vertas kun päivittäin suurin tuntien kuluttaja. Hiihtämääkin pitäisi lähteä,  onhan  niin hieno päiväkin. Sukset pitäisi voidella varmaankin, kun voitelu on kai toissa vuodelta. Olkoon, mene  sittenkin verstaalle. Siellä sitten katselin keskeneräisiä projekteja, tungoksee asti pursuilevaa puutavara määrääseen ja mietiskelin, onko tässä sittenkään mitään järkeä. Päivät kuluvat verstaalla, muutakin voisi varmaan tehdä, pian putoa taas vuosi lisää jo heikentyneille hartioille. Entiset lähes päivittäiset lenkit ovat nykyisin satunnaisia.

Pohdiskelin todella noita verstasasioita siinä mielessä, että olisi kai  syytä ruveta vähän heivaamaan  noita hommia. Missä vaiheessa laitan pillit pusiin, koneet, vempaimet  ja puutavarat myyntiin. Siinäkin olisi pohtimista ja ajankulua pitkäksi aikaa.
Miten sen toteuttaisi mahdollisimman vaivattomasti, mutta myös tuottavasti, onhan tuohon vertaan sisältöön tullut uhrattua kuitekin aika runsaasti markkoja ja euroja.
Pitää tuumailla edelleenkin!
23
Yleistä askartelusta / Vs: Valmiita askartelutöitä
« Uusin viesti kirjoittanut Fallingdown tänään kello 18:57:28 »
Tein itselleni rannerenkaan  :o
24
Puutyöt / Vs: Valmistuneet projektit
« Uusin viesti kirjoittanut Arto Ahonkivi tänään kello 18:35:16 »
Tämmöinen pikkujuttu tuli värkättyä jokunen vuosi sitten.  Nopeasti tehty prototyyppi, mutta lopullinen jäi sitten tekemättä....

Kauko
Minä päivänä et polta piippua, sisk kysyn ku muistan kuulleeni että piipun pitäis kuivun useemman päivän polttelun jälkeen. Eli poltaa piippua päivän ja sitten jättää sen loppuviikoks kuivuun.
25
Linkkejä meille ja maailmalle! / Vs: Puun oikea kaatoajankohta.
« Uusin viesti kirjoittanut Matti ZZJ tänään kello 18:32:37 »
Polttopuiden hakkuuseen oikea ajankohta on kevättalvella kun lämpimän jakson jälkeen tulee kunnon pakkaset.
Väärinuskojan kädet puutuvat hakatessa ja illalla väsyttää.
26
"Purut ja hukkapätkät" / Vs: Youtubesta löytyneitä hauskuuksia!
« Uusin viesti kirjoittanut Martin Johansson tänään kello 18:23:39 »
Takomo 300 vuoden takaa...

https://youtu.be/PCrlp_O9-S8
27
Yleistä askartelusta / Vs: Valmiita askartelutöitä
« Uusin viesti kirjoittanut waltu tänään kello 18:19:57 »
Hahaa, meillä on kanssa taivasauvojen tuotantoa ollut, velhot ja noidat ovat tosin toistaiseksi itse tehneet sauvansa. Mikä ydin tuohon Jannevander-sauvaan tuli?
28
Linkkejä meille ja maailmalle! / Vs: Puun oikea kaatoajankohta.
« Uusin viesti kirjoittanut waltu tänään kello 18:12:14 »
Lueskelin joskus kotimaista kirjaa (nimi unohtunut) jonka kirjoittaja oli tutkiskellut noita perimätietoon pohjautuvia käytäntöjä kaatoajankohtiin. Talvella toki juu, mutta nuo ylä- ja alakuut ja ehdottoman oikea metodi vaihtelivat äärestä laitaan riippuen pitäjästä. Eiköhän tässä tule kukin uskollaan autuaaksi.
29
Pubi / Vs: mitäs tänään tuli tehtyä?
« Uusin viesti kirjoittanut Thimppa tänään kello 18:08:01 »
Potkuri näkyy kuvassa myös  8) toisen perän laakerit vähän rahisee, ei muuttunut viimekesän aikana mihinkään suuntaan. Nyppäsin irti ja harmiks on niin valtavasti muuta ohjelmaa niin täytyy vissiin viedä veneliikkeeseen laitettavaks ennenku siellä sesonki vallan alkaa... Ei yhtään kv-henkinen toteutus, anteeksi  :P
30
Yleistä askartelusta / Vs: Valmiita askartelutöitä
« Uusin viesti kirjoittanut JanneKi tänään kello 17:52:54 »
Ostoilmoituksenkin laitoin, kun kirsikkaa olisi pitänyt löytää. Ei sitä nyt tähän hätään löytynyt, mutta pussin petsiä ostin sitten ja koivua oli omasta takaa. Eli Jannevanderin sauvatehtaasta putkahti ensimmäinen taikasauva ulos.

Yksi meni susille, kun puutteellisen tuen vuoksi se rapsahti poikki, kun sitä yritin ohentaa. Pitäisi vissiin touhuta joku keskituki tuolle. Lisäksi siihen Einhelveten rimpulasorviin pitäisi saada painoa lisää ja varmaan ne 20:n euron sorviterät ehkä vaihtaa parempiin tai teroittaa ne paremmin. Repiminen oli jotain ihan muuta luokkaa, kuin mihin yläasteen käsityötunnilta muistelisin että pitäisi tulla. Hiomapaperi kyllä korjaa, mutta ei se mahda olla ihan se tavoitetila.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10