Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Metallityöt / Vs: Tiggi hitsaus
« Uusin viesti kirjoittanut pera8x tänään kello 08:00:25 »
epäpuhtaudelta vaikuttais. ehkä väärä elektrodikin voisi tehdä jotain epämäärästä.
92
Metallityöt / Vs: Tiggi hitsaus
« Uusin viesti kirjoittanut Matti ZZJ tänään kello 05:28:45 »
Mistäs tää nyt johtuikaan?

Kaikenlaista röpösaumaa oon kyllä saanut aikaan, mutta ihan tuollaista en.

Kappaleet rasvaisia, rasvanpoistoliuotin ei ole vielä ehtinyt haihtua, kaasu huonoa?
93
Työkalut ja koneet / Vs: Sirkkeli/höylä-kombo
« Uusin viesti kirjoittanut Apeli tänään kello 00:29:17 »
Rosteri - löytyykö kuvaa laitteen toiselta puolelta, jos sais vinkkiä vasteiden tekoon?
94
Metallityöt / Vs: Tiggi hitsaus
« Uusin viesti kirjoittanut TTA eilen kello 23:49:02 »
Mistäs tää nyt johtuikaan?
95
Sähköt ja elektroniikka / Vs: Pyöröpoytä/Rotary table arduino-ohjauksella
« Uusin viesti kirjoittanut Weijoesso eilen kello 22:34:25 »
 O0 Tuli laitettua alku viikosta tilaukseen arduino aloituspaketti. Aiempaa kokemusta vehkeestä ei ole,mutta tarkoitus olisi servoja ja askelmoottoreita ajella. Joten hyvään saumaan sattui tämäkin topille.
96
Työkalut ja koneet / Vs: Sirkkeli/höylä-kombo
« Uusin viesti kirjoittanut Apeli eilen kello 22:09:08 »
Tuossa kuvia teristä. Noi ”dado”-terät näyttää mielenkiintoisilta, 3 ja 4 mm leveitä. Oy Sahanterä, Epilä -valmisteessa hurjan näköiset hampaat. Eikä taida mahtua koneeseen.

Mitä siihen poraistukkaan on ajateltu laitettavan? Poraa vai jyrsintä?
97
Pubi / Vs: Kamala luonto
« Uusin viesti kirjoittanut ErkkiXC eilen kello 22:04:44 »
Rusakko käy myös joka yö syömässä noita lintujen tiputtelemia siemeniä, usein niitä on kaksikin. Ja nuista alkaa olla muutakin riesaa kuin yhden omppupuun kaluaminen, kulkevat pitkin naapurin pellolle ajamiani latuja pitkin ja paskovat latu-uriin >:(
Toissayönä oli nähtävästi ilves pyörinyt tässä talon läheisyydessä, mielessä varmaan jänispaisti. Kiertänyt tonttia lähimmillään n 50m päässä talosta, ei kai nuo jäljet minkään muun elukan voi olla.
98
Työkalut ja koneet / Vs: Sirkkeli/höylä-kombo
« Uusin viesti kirjoittanut Apeli eilen kello 21:45:22 »
Hinta oli kirjaimellisesti olematon, kannettiin hetki sitten kellariin verstaalle. On tukeva ja laakerit kuulostaa ja tuntuu oikein hyviltä. Suojia ja ohjaimia ja purunpoistoa kaipaa tosiaan mutta ei haittaa. Tuli myös nippu kaikenlaisia sirkkelinteriä, osa hienoja, osa todella vaarallisen näköisiä.
99
"Purut ja hukkapätkät" / Vs: Windows 10 kokemukset.
« Uusin viesti kirjoittanut Meisseli eilen kello 21:42:16 »
Et varmaan mitään. Kyllä nuo restartit kymppiwindowsissa vaan tulevat silloin kun käyttis niin päättää. Etenkin jos on vain se kotikäyttöön tarkoitettu versio, Pro saattaa tarjota jotain parempia mahdollisuuksia päivitysten estämiseen tai lykkäämiseen.

Voihan sinne määritellä "aktiivisen ajan" eli sellaiset tunnit vuorokaudesta jolloin kone ei käynnisty itsekseen. Harmillisesti niitäkään ei kyllä saa vuorokauden ympäri, eikä kai edes lähelle.

Hauska ominaisuus käyttiksessä on myös kaikenlaisten asetusten nollaus aina kun tulee isompi päivitys. Olin joskus nuo restartit saanut kitkettyä mahdollisimman hyvin pois. No vähän aikaa sitten asentui se viimeisin iso päivitys "Fall creators update". Tänään satuin olemaan koneen vieressä kun se käynnistyi sleepistä itsestään. Vähän aikaa se jotain puuhasteli ja meni takaisin nukkumaan. En jaksanut vielä selvitellä mitä se taas puuhaa kysymättä ja miten sen tällä kertaa saisi loppumaan... jatkoin Amiga 500 kickstart-vaihtajan kasaan juottamista ja mietin itsekseni että se kone ei ainakaan kysymättä tuollaisia temppuja tee.
100
"Purut ja hukkapätkät" / Vs: Windows 10 kokemukset.
« Uusin viesti kirjoittanut Rami Lehto eilen kello 21:28:11 »
Oivallan että teknisen laitteen yleisin vika on mäntti käyttäjä. Tänään klo 18:22 kone ilmoitti että päivitys on ladattuna, kysyi saako napittaa. Vastasin painamalla nappia "later". Kävin reilun tunnin kauppareissulla, kun tulin takas niin vehje oli bootannut ja kertoi "We have many fooking great new experiences now available". En ollut tallentanut notepadissa kirjoittamaani filua kun oon Mintissä tottunut +100 päivän uptimeen, sinne meni lyhyt mutta kaunis konfiguraatio. Lisäksi FF:ssä avoinna olleet kymmenkunta välilehteä eivät selainta avatessa palautuneet.

Virtalähde on kytkettynä seinään ja sähköä on varmasti tarjolla. Windows settings --> restart options --> schedule a time == off. Luulin että vehje kysyy myöhemmin uudelleen, mitä tein väärin?
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]