Kirjoittaja Aihe: Suteen meni!  (Luettu 121794 kertaa)

Poissa Itsok

  • Viestejä: 356
Vs: Suteen meni!
« Vastaus #330 : 28-11-2017, 20:20:37 »
En ole ihan varma vielä menikö suteen ;D
Työn alla on muutama ruokapöydäntuoli lisää.
Malliltaan yksi yhteen nykyisten kanssa:


Etuosat on jo kasattuna ja käytännössä loputkin on vähintään aihioina.
Tapittelin tuossa vähän takaosien aihioita, että pääsisin muokkaamaan takajalkoja tarkemmin. Tapittaessa huomasin, että takajalathan on jonkin verran hoikemmat kuin alkuperäiset.

Oli niin pirulliset aluksi piirtää malli kun karkeasti sahailin aihiot vannesahalla, niin pieneksihän ne aihiot oli jäänyt.

En nyt ole ihan varma vielä teenkö kolmeen tuoliin uudet takajalat vai hyväksynkö tappioni ;D

Pirullisia nuo joka suuntaan kaarevat osat jotka joutuu mittaamaan ja piirtämään ilman että saa tuolia purettua ;D

Poissa Arto Ahonkivi

  • Viestejä: 2 253
  • Pori
    • www.facebook.com/puutyoahonkivi/
Vs: Suteen meni!
« Vastaus #331 : 29-11-2017, 08:31:54 »
Kuka sen huamaa jos jalat o toisissa sirommat, ei kukaan ellet itte sano. Jatkat tekemistä vaa, ellei virhe aiheuta jotain muuta ongelmaa.
Aikaisempi nimimerkki ArtoA  - www.facebook.com/puutyoahonkivi/

Poissa Itsok

  • Viestejä: 356
Vs: Suteen meni!
« Vastaus #332 : 29-11-2017, 09:06:34 »
Vaimo huomaa kaikki pikku jututkin ;D
Menin lupaamaan että tuoleista tulee samanlaiset.
Meinasinkin jatkaa jalkojen tekemistä ja teen sitten uudet aihiot jos tulee ongelmia vastaan.

Paikalla rimppis

  • Valvoja
  • Viestejä: 2 663
Vs: Suteen meni!
« Vastaus #333 : 05-12-2017, 13:38:48 »
Työmaalla oli valaistusta vähän kehnonlaisesti mutta onneksi asiakkaalla oli perinteinen roikkalamppu jonka otin käyttöön. Laitoin lampun roikkumaan kattoon missä normaalistikkin on kattolamppu, siinä kun oli koukku valmiina mihin ripustaa. Tuli aika että roikkalampun johtoa piti saada pois tieltä ja kerin sen rullalle ja rupesin kiristämään johtoa seinän ja lampun välillä. Roikkalampuissahan on sellainen metallihäkkyrä sen lasikipon edessä ottamassa kolhuja vastaan ja tämä häkkyrä takertui katossa roikkuvaan sokeripalaan sillä seurauksella että... PAM, jonka jälkeen pimeni... siis se valo. Sokeripala irtosi johdoista ja piuhanpäät siinä sitten yhteen. No ei hätä tämän näköinen, mullahan on varasulakkeita pakissa. Ruuvasin sokeripalan takaisin paikoilleen ja väänsin sulakkeen tauluun... räps. Poltti sulakkeen heti. Ajattelin että sulake kun on varmuudella pyörinyt pakissa mukana jo vuosia, niin oli vain heikko yksilö. Uusi sulake pesään ja tällä kertaa siten että pääkatkaisijasta ensin virta pois ja sulakkeen ollessa paikoillaan, vasta sitten päävirta päälle... räps. Mitä helvettiä, jo toinen sulake peräjälkeen. Pakissa oli enää yksi varasulake ja sitä ei siis parane polttaa tai joutuu lähteä hakemaan uusia sulakkeita. Kattelin siinä sokeripalaa ja kaikki näytti olevan ihan kunnossa. Aikani hölmönä tätä sokeripalaa tuijoteltuani välähti. V***u mikä URPO sanoin itselleni. Olin ajatuksissani kiertänyt kaksi ainokaista piuhaa kiinni vastakkaisille puolille sokeripalassa... hetken aikaa nauratti ääneen.  ;D Onneksi ei asiakas ollut näkemässä koheltamista. Piuhat oikein ja taas hommat jatkui.

Kim
« Viimeksi muokattu: 05-12-2017, 18:10:16 kirjoittanut rimppis »