Kirjoittaja Aihe: jääkiekko, mainokset, urheilu ja muut ärsyttävät asia.  (Luettu 17575 kertaa)

Poissa otus

  • Viestejä: 1 369
Vs: jääkiekko, mainokset, urheilu ja muut ärsyttävät asia.
« Vastaus #255 : 13-01-2018, 22:51:58 »
Ajan pääasiassa ykköstietä pitkin ja pidän pitkät päällä valottomia osuuksia ajaessa, poislukien oikealle kaartavat mutkat auton tullessa vastaan.

 Tarkoittaako tämä sitä, että jos joku suoralla tiellä tulee vastaan, ette vaihda lyhyille lainkaan? Paitsi mainitussa oikealle kaartavassa mutkassa tietty.


 Jääkiekko, tuo suosikkivastenmielisyys.  Nähtävästi kyse oli ensimmäisen erän uusinnasta. Olen aina väittänyt etteivät penkkiurheilijat tajuaisi vaikka heille näytettäisiin pelkkiä uusintoja ja näin tämäkin on nyt osoitettu oikeaksi olettamukseksi:

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005523875.html

Ruotsin tv:ltä käsittämätön kömmähdys: Näytti nuorten MM-kiekkofinaalin sijaan vahingossa vanhaa ottelua – kommentaattoritkaan eivät tajunneet tilannetta
"One good test is worth a thousand expert opinions." - Wernher von Braun.

Poissa pera8x

  • Viestejä: 2 430
Vs: jääkiekko, mainokset, urheilu ja muut ärsyttävät asia.
« Vastaus #256 : 14-01-2018, 11:10:19 »
liian pieni talli hieman sylettää. yhden auton kokonen talli ja sekin niin täynnä kaikkea romua, ettei sinne mahdu enää yhtään mitään. kauhea kaaos ja sotkukin, niin ei inspiroi yhtään alkaa touhuaan.. sorvikin vielä leväälläänsä. pitäisi se ekana korjata, jotta voi sillä sitten korjata kaikkea muuta.

mopokin ollu koko talven ulkosalla. tekis mieli käydä välillä vähän ajeleenkin, mutta onneton, kun ei oikein tahdo lähteä pakkasesta käyntiin. startti ja kiksi suunniteltu puolet pienemmille kuutioille, niin tuottaa tuo pakkanen vähän käynnistysvaikeuksia.