Kirjoittaja Aihe: Routtissa sotilaat laittamaan ongelmalähiöt järjestykseen?  (Luettu 1397 kertaa)

Poissa Jarppis

 • Viestejä: 1 340
Onkohan Ruottissa tilanne riistäytynyt/riistäytymässä käsistä?: https://yle.fi/uutiset/3-10028169

Onnea vaan.  O0 O0 O0


Poissa pera8x

 • Viestejä: 2 498
onhan ruotsilla aika isoja ongelmia rikollisuuden kanssa. ruotsissa on "no go" alueita, minne poliisikaan ei mene. rikollisuus ja väkivalta sen verran massiivissa mittasuhteissa, että esim. varastettua autoa seuraava poliisi lopettaa seuraamisen, kun auto menee tietyille alueille. sinne pitäisi todellakin laittaa koko armeija, jos meinaisi saada jotain aikaseksi. poliiseita partio, tai kaksi on lähinnä pelkkä vitsi noilla "no go" alueilla. eikä ne sinne uskalla mennäkkään, kun pelkäävät henkensä puolesta ja ihan syystäkin.

Poissa Jarppis

 • Viestejä: 1 340
Tosiaan mielenkiintoista, että miten ne niin rauhaa rakastavat ja muutenkin rauhalliset svenssonit ovat alkaneet riehumaan ja totaalirikollisiksi vai riehuukohan siellä "hollitupalaiset"?

Ylenantajan uutisoinnissa näyttää näissä tämän tyyppisissä Ruotsin uutisissa taustat asioihin puuttuvan kokonaan jostakin syystä...  ::)

Poissa pera8x

 • Viestejä: 2 498
no siinäpä se syy oikeastaan onkin. kun on jokin maa, missä on sotaa ja sekasortoa ja tuolta sekasorron keskeltä siirretään ihmisiä massoittain maahan, jossa ei ole sotaa, eikä sekasortoa, niin kohta tuo ennen niin hieno ja turvallinen maa on samanlainen (trumppia lainaten) paskamaa, kun ne sekasortosetkin maat. sanonta "maassa maan tavalla" ei vain toteudu.

ruotsissa on tapahtunut ihan huikea kehitys todella lyhyessä ajassa. ja se kehitys ei ole mennyt hyvään suuntaan..

Poissa Matti ZZJ

 • Viestejä: 2 717
Ajatteliko Jarppis että tästä saataisiin jotain epäpoliittista keskustelua aikaiseksi  >:D :idiot2:

Poissa Jarppis

 • Viestejä: 1 340
Ajatteliko Jarppis että tästä saataisiin jotain epäpoliittista keskustelua aikaiseksi  >:D :idiot2:

Tapahtumat ei kai ole politiikkaa?  ::) :idiot2:

Jos joku haluaa vääntää asiat politiikaksi, niin kyllähän kaikki asiat saa väännettyä politiikaksi jos haluaa politiikan (väkisin) löytää joka asiasta.

Poissa pera8x

 • Viestejä: 2 498
niin, ei kait se ole politiikkaa jos keskustellaan naapurimaastamme ja sen kehityksestä pikapikaa enemmän ja enemmän stanistaniksi. mitä näitä, enemmän, tai vähemmän sekasortomaita nyt on, mitkä kaikki päättyy "stan". afganistan, pakistan, uzbekistan, turkmenistan jne. ;D

eiköspolitiikkaa ole se, kun kehutaan meidän mainiota pääministeriä ja sen tekemiä päätöksiä. tai kinastellaan siitä mikä puolue on paras, tai huonoin. kait tämä homma menee enemmänkin kulttuuriin ja maantietoon. kulttuuria ei ruotsista ainakaan puutu. ;D

Poissa promaakari

 • Viestejä: 926
  • Käsityöläisen kotisivut
Mun mielestäni on olennaista se että ruotsissa on rikollisuuden määrä paikoitellen varsin vahvasti kasvanut ja nyt läntisen naapurimme valtiovalta pohtii pitäisikö armeijan yksiköitä alkaa käyttää poliisn apuna. Tähän asiaan ei millään lailla vaikuta mikä on näiden rikollisten tausta, ei sen enempää rodullinen kuin muukaan joten tästä syystä niiden pohtiminen tämän keskustelun yhteydessä on varsin täyttä off-topiccia. Näin varsinkin kun näistä asioista tuskin kenelläkään foorumin jäsenellä on täyttä faktatietoa saatavilla.

Paikalla liliana

 • Valvoja
 • Viestejä: 5 136
 • HOLLOLA
Ettei alkaisi? Tämä ei ole PUPin osato!

Näistä tänne laitetuista linkeistä ei pitäisi ollenkaan aloittaa keskustelua, eikö riitä, että kukin tykönänsä vain katsoo, jos kiinnostaa. Uutisia maailmalta piisaa, eikä meidän vatvomiset täällä maailmaa miksikään muuta.

Luotan teihin, en lukitse ketjua.
Antti

Poissa Festool

 • Viestejä: 1 803
Ei kai tässä mitään mamu-vastakkainasettelua kyhätä... Suomessahan tuota on yritetty välttää sijoittamalla maahanmuuttajat ympäriinsä rööperiä ja eiraa lukuunottamatta.

Paikalla otus

 • Viestejä: 1 424
Ylenantajan uutisoinnissa näyttää näissä tämän tyyppisissä Ruotsin uutisissa taustat asioihin puuttuvan kokonaan jostakin syystä...  ::)

 Voisiko syynä olla, ettei suomenniemellä saa keskustella tai tuoda tiettyjä asioita esille? Vähän samaan tapaan kuin sukupolvi sitten ei kirkko oy:tä saanut arvostella, tai edes katsoa pahasti.

Näistä tänne laitetuista linkeistä ei pitäisi ollenkaan aloittaa keskustelua, eikö riitä, että kukin tykönänsä vain katsoo, jos kiinnostaa.

 Onko tuo nyt taas joku niistä foorumin kirjoittamattomista säännöistä, jollainen pitäisi osata lukea jostain satunnaisesta ketjusta vuodelta kivi ja keppi? Käsittääkseni tämä on keskustelufoorumi, ja tällaiseen kuuluu olennaisena osana asioista keskustelu.


 Mitä tämän ketjun aiheeseen tulee, niin valitettava sosiologinen testi on länsinaapurissa menossa. Onneksi suomessa viranomaiset ovat jo ottaneet opiksi, vaikka poliitikot koettavatkin sotkea asioita minkä ennättävät.

 Loppuun vielä hieman huumoria, nykyään jo kiellettyä sellaista ja lienee vain ajan kysymys koska yritetään netistäkin nämä vanhat tallenteet hävittää:

https://www.youtube.com/watch?v=TVHUMH9liA4
"One good test is worth a thousand expert opinions." - Wernher von Braun.

Paikalla liliana

 • Valvoja
 • Viestejä: 5 136
 • HOLLOLA
Herra Otukselle tiedoksi:

http://www.kotiverstas.com/keskustelu/index.php?topic=24291.0

Vaikka tuo onkin vasta toukokuussa 2017 kirjattu tuonne, on tämä ollut jo jostain vuodesta 2007...2008 Pekka Huhdan ja muiden Foorumin perustajien antama tiukka ohjeistus, jota aiemmin osattiin vinkumatta noudattaa.

Kuten jo edellä huomautin, niin tämä "Linkkejä meille ja maailmalle"-ketju ei ole Pubin puolella. Yritin tällä sanoa, ettei aloitettaisi joka säikeessä tarpeetonta jauhamista.

Antti
« Viimeksi muokattu: 19-01-2018, 13:10:49 kirjoittanut liliana »

Paikalla rimppis

 • Valvoja
 • Viestejä: 2 699
Onko tuo nyt taas joku niistä foorumin kirjoittamattomista säännöistä, jollainen pitäisi osata lukea jostain satunnaisesta ketjusta vuodelta kivi ja keppi? Käsittääkseni tämä on keskustelufoorumi, ja tällaiseen kuuluu olennaisena osana asioista keskustelu.

Tämä on keskustelufoorumi ja kuten kaikilla foorumeilla, myös tällä foorumilla on olemassa foorumin omistaja. Omistaja voi halutessaan päättää minkälaisista aiheista voidaan käydä keskusteluja. Nuo moneen kertaan vatvotut politiikka ja uskontoaiheet ovat kiellettyjen listalla ja tähän on ylemmältä taholta olemassa myös siunaus.

Täältä löytynee viimeisimmät ohjeistukset:  http://www.kotiverstas.com/keskustelu/index.php?topic=24291.0

Lukitsen aiheen tähän, niin loppuu tämä jatkuva paskanjauhaminen.

Halukkaat voivat etsiä politiikkafoorumit itselleen, tämä foorumi ei ole sellainen.

Kim


 

Teematiedostot2: index (default), Display (default).
Sub templates: 6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Kielitiedostot6: index+Modifications.english (default), index+Modifications.finnish-utf8 (default), hs4smf.english (default), hs4smf.finnish-utf8 (default), hs4smf.english (default), hs4smf.finnish-utf8 (default).
Tyylitiedostot0: .
Sisällytetyt tiedostot:34 - 839KB. (näytä)
Osumat välimuistiin:12: 0,00144s for 43 287 bytes (näytä)
Kyselyjä: 20.

[Näytä kyselyt]