Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
22
Neli- ja kaksipyöräiset / Vs: Mitäs tänään tuli rassattua?
« Uusin viesti kirjoittanut (Piilotettu) eilen kello 20:38:00 »


Luulisin tuon löytyvän rekisteriotteesta nykyäänkin.
Ei oo löytyny enää moneen vuoteen.
Ok.
23
Pintakäsittely / Vs: UV valossa hehkuva lakka?
« Uusin viesti kirjoittanut (Piilotettu) eilen kello 20:25:01 »
 Mitä muuten tuommoiset UV-pigmentit pitävät sisällään? Ovatko kovinkin myrkyllisiä? Tokko noissa uraanikiisua kummempaa on, jos kerran ihollekin tököttejä ihmiset levittelevät, joka toki ei ole tae vielä mistään.
24
Remontti/korjausrakentaminen / Vs: Tiiliuunin pohja hapertuu
« Uusin viesti kirjoittanut (Piilotettu) eilen kello 20:09:28 »
Manttelointi sitoisi kyllä hyvin tuon paketin. Laatikko ympärille ja rengasteräksiä muutama niin tulee ikuinen.
25
"Purut ja hukkapätkät" / Vs: Viimeisin hankinta
« Uusin viesti kirjoittanut (Piilotettu) eilen kello 20:01:25 »
Mie voisin huolia samanlaisen 20€ läjän. :D Mistä löysit?
Realisointia.com
Tais olla ainoikainen satsi :crazy2:
26
"Purut ja hukkapätkät" / Vs: Viimeisin hankinta
« Uusin viesti kirjoittanut (Piilotettu) eilen kello 19:52:51 »
Tuli käytyä Juhtbackassa markkinoilla, ostoksiakin tein pari kappaletta. Motskareihin moottoriöljyä Castrol Sae 50 4,5 litraa ja Stanleyn näkösen höylän johon valmistaja ei oo kehrannu laittaa nimeään. Kaikki osat tallella ja kahvoja joutuu korjaamaan, takakahva poikki ja yläosasta puuttuu pala. Etu-kahva alottelevan sorvarin tekemä, ainakin tyästöjäljen perusteella. Minusta hyvä kauppa muuten ehjästä ja suarasta nr.8 höylästä 5€.
27
Sähköt ja elektroniikka / Vs: Pinta-asennuskatkaisijan takaa MMJ:llä ???
« Uusin viesti kirjoittanut (Piilotettu) eilen kello 19:48:24 »
Empä ole noissa koskaan mihinkään vedonpoistoon törmännyt. Enkä ole sellaista kyllä itsekkään laittanut. Jos mahdollista niin tullut tehtyä niin että puristaa tuolla aihion reunalla kaapelin seinäreijän reunaa vasten ennen kuin ruuvaa kytkimen kiinni. Ei ole omalla uralla vielä yhtää tullut vastaan mistä olisi kaapeli karannut. Ja jos ajattelee tuota upporasian vedonpoistonysää,niin aika köykäisesti siitäkin 3*1.5 mmj karkaa. Tämä ei nyt tarkoita sitä että vähättelisin vedonpoiston merkitystä. Asiaa sivuten. Tuossa eräs golleeka kertoili että mmj:n uppoasennus määräyksiin olisi tullut muutoksia. Itselle koulussa toitotettiin että mmj:tä ei missään nimessä saa kiinnittää uppoasenuksissa,jotta kaapeli kykenee väistämään esim.seinään kierrettävät taulukoukut. Mutta nyt mukamas mmj tulisi kiinnittää myös uppoasennuksessa. En ole kerinnyt asiaan syvemmin sisäistyä. Onko muilla ajankoihtaista tietoa asiasta?
28
"Purut ja hukkapätkät" / Vs: Kotiverstaan leffaketju
« Uusin viesti kirjoittanut (Piilotettu) eilen kello 19:39:36 »
29
"Purut ja hukkapätkät" / Vs: Viimeisin hankinta
« Uusin viesti kirjoittanut (Piilotettu) eilen kello 19:30:54 »

Kun halvalla saa niin...  ;D
Firmammehan on ollut vuokratiloissa nyt 3,5 vuotta, niin laskettiin että sillä summalla mitä on mennyt vuokraan olisimme maksaneet jo kolme neljäsosaa tuon hinnasta. Ei kauan mietitty.

Sillon kun mä kyselin pankista lainaa hallin rakentamista varten, niin yksi pankki ihminen totesi, että taloustieteilijät sanoo, ettei yritysten pitäisi investoida seiniin. Kyllä mä tietysti ymmärrän sen että vuokratilojen kanssa on helpompi pelata tarpeiden mukaan. Mutta ei kyllä ole missään vaiheessa kaduttanut että tuli rakennettua halli pankkitädin mielipiteestä huolimatta. Käytännössä en missään vaiheessa maksanut lainanlyhennyksiä enempää kuin mitä vuokra olisi ollut. Ja nyt on velaton halli, eikä tarvitse maksaa mitään vuokraa.

Tyylikkään näköinen toimitila kyllä.  O0
30
Neli- ja kaksipyöräiset / Vs: Mitäs tänään tuli rassattua?
« Uusin viesti kirjoittanut (Piilotettu) eilen kello 19:29:38 »
Mulla luki vähäpäästöinen, kysyin tartteeko auto katin. Kuulemma ei tarvitte ku otteessa ei lue katalysaattorista mitään, vastaajana katsastusmiäs.
Eikä sen jälkeenkään ole ollu mitään onkelmia vaikka katti on puuttunu ainakin 5 vuatta. Varmasti näkevät putkenpätkän katin tilalla, eli poistoa ei ole mitenkään yritetty peittää.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10