Kirjoittaja Aihe: Ohje palstan hakutoiminnon käyttöön  (Luettu 26062 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Ylläpito
  • Viestejä: 3 772
Ohje palstan hakutoiminnon käyttöön
« : 23-05-2013, 10:40:39 »
Foorumin hausta on ollut kysymyksiä. Aiemman palautteen perusteella hakuun on jo jonkin aika asitten lisätty valikko jolla hakutoiminto on helppokäyttöisempi. Samalla hakuun liitettiin mahdollisuus käyttää foorumin oman hakutoiminnon sijaan Googlen hakua.

Haku toimii siten, että se hakee ensisijaisesti alueelta tai aiheesta jolla jo olet. Jos siis haluat hakea esim. myytäviä hitsausmaskeja, niin mene myyntialueelle ja kirjoita hakuun hitsausmaski, niin se hakee vain myyntialueen aiheista.

Alla on kuva hakuikkunan vieressä olevasta alasvetovalikosta. Sen toiminta on seuraavanlainen:

Tämä aihe: Jos olet lukemassa jotain viestiketjua, niin saat hakutuloksena vain viestiketjussa olevat tulokset haullesi. Tämä on oletusarvona jos olet lukemassa jotain ketjua
Tämä alue: voit mennä jollekin alueelle ja hakea vain alueen sisältä. Tämä on oletusarvona jos olet jonkun alueen etusivulla (esim. metallitöiden etusivulla, myyntipalstalla tms.)
Google: Voit käyttää googlen hakumoottoria foorumin oman hakumoottorin sijaan.
Foorumi: Voit hakea foorumin hakumoottorilla koko foorumin sisällöstä. Tämä on oletusarvona silloin kun olet foorumin etusivulla.

Foorumin valikosta löytyy myös tarkennettu haku, jossa voit valita lisää hakuehtoja tai hakea esimerkiksi kirjoittajan mukaan. Siitä on tuo toinen kuva.

Pekka
Puutyöneuvoja ja propagandaa - http://www.sihistin.fi