Kirjoittaja Aihe: Myyntipalstan ohjeet  (Luettu 67611 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

 • Ylläpito
 • Viestejä: 3 771
Myyntipalstan ohjeet
« : 15-10-2013, 10:18:27 »
Koska viime aikoina palstalla on ollut tarkennuksia vaativia ilmoituksia, niin ohessa on nyt säännöt myyntipalstalle.

Kotiverstaan myyntipalsta on yksityishenkilöille tarkoitettu myyntikanava, jolla on tarkoitus myydä foorumin aihepiireihin liittyviä työkaluja, materiaaleja ja tarvikkeita.

Yritykset ja yhteisöt ilmoittavat omalla osastollaan. Yritysten alueella myyvän yrityksen yhteystiedot on oltava ilmoituksissa selvillä ja hyvään tapaan kuuluu että firmojen edustajat allekirjoittavat ilmoituksensa omalla nimellään eikä nimimerkillä. Tarkoittaa siis, että vaikka kirjoittaisi palstalla nimimerkillä, niin se oma nimi on asianmukaista mainita oman firmansa ilmoituksessa. Yritysten "salamyynti" myyntipalstalla (tarkoittaa sitä että yrittäjä tekeytyy yksityishenkilöksi ja myy tavaraa silti firman piikkiin) ei ole sallittua.

Yksityishenkilöiden myynti-ilmoitusten osalta tarkennuksena, että jos myy uutta tavaraa tai isompia eriä uusia tai vanhoja kamoja, niin on syytä kertoa samantien myynti-ilmoituksessa tavaran alkuperästä ja taustoista, koska muuten asia joudutaan erikseen selvittämään ylläpidon puolelta. Kirpputorikauppa on tällä palstalla ihan OK, mutta jos joku ostaa runsain mitoin uutta tavaraa suoraan edelleen myytäväksi, niin silloin kyseessä on suoraviivaisesti ajateltuna yritystoiminta ja yritystoiminnasta pitää maksaa ne tavanomaiset verot. Sen takia myyjän pitää vähintäänkin selittää että mistä syystä yhtäkkiä nurkkiin on jäänyt pyörimään kolme lavallista uusia kiinalaisia työkaluja X. Laittomaksi tai epäilyttäväksi katsotut ilmoitukset voidaan poistaa tai niistä voidaan ilmoittaa poliisille.


Näin teet hyvän ilmoituksen:

1) Jos et tiedä myytävän tuotteen hintatasoa, käytä hakua selvittääksesi sopiva hinta. Näin vältät turhan kommentoinnin hinnasta tai tappiot myydessäsi tavaraa kovin suureen alihintaan.
2) Otsikoi hyvin. Kirjoita mitä myyt: merkki, malli, muut perustiedot siten ettei lukijan tarvitse selailla ilmoituksia jotka on otsikoitu "myydään tavaroita". Jos myyt paljon tavaroita kerralla koeta silti sisällyttää otsikkoon tärkeimmät tai jätä kaksi eri ilmoitusta.
3) Kirjoita viestiin myyntiartikkelin tiedot mahdollisimman hyvin: ikä, kunto, viat, puutteet, ja muut ostopäätökseen vaikuttavat tekijät.
4) Lisää tuotteelle hinta tai minimihinta josta ylöspäin saa ruveta tarjoamaan. Hinnattomat ilmoitukset aiheuttavat aina turhaa kyselyä.
5) Ilmoita, missä tuote sijaitsee ja kerro toimitusehdot: postitatko, käykö matkahuolto, vai käykö vain nouto (esim. painavien koneiden tapauksessa).
6) Käytä kuvia, jos sinulla sellaisia on tuotteesta. Voit lisätä niitä viestikentän alla olevan  "Liite:"-ruudun kautta. Huomaa kuvien kokorajoitukset, jotka on mainittu ruudun alla.
7) Laita yhteystietosi viestiin sillä tarkkuudella kuin haluat niitä netissä levitellä. Sähköposteja ei yleensä ole järkevää laittaa selväkielisenä esille, jottei saa hillitöntä määrää roskapostia laatikkoonsa. Voit laittaa postiosoitteesi vaikkapa välilyönneillä höystettynä (pekka.huhta @ sihistin.fi) tai korvata @-merkin (at)-merkinnällä.
8) Toistaiseksi myynti-ilmoitusten editointioikeus on otettu pois, koska sitä käytetään myös väärin. Tarkoittaa nyt myös sitä, että alkuperäistä myynti-ilmoitustaan ei pysty editoimaan, vaan jos ilmoituksessa on virhe tai haluat päivittää tiedon myydyistä tuotteista, niin se tapahtuu kirjoittamalla ketjuun vastausviesti eikä enää editoimalla aloitusviestiä.
9) Ilmoita kun tavara on myyty. Koska viestejä ei voi editoida, niin lisää ketjun perään kommentti että tavara on myyty.


10) Ohje kaikille muille palstan lukijoille: Myynti-ilmoitusten kommentointi ei ole suotavaa, eli jatkuva louskuttaminen hinnoista, myyntituotteiden laadusta tai muu aiheen sivusta käyty keskustelu eivät kuulu myyntipalstalle. Annetaan myyjän myydä tuotteitaan rauhassa sen sijaan että jokainen myyntiketju on puolillaan turhaa länkytystä ja suunsoittoa. Jos ilmoituksessa on jotain niin pielessä että myyjälle pitää aiheesta huomauttaa, niin voitte lähestyä myyjää vaikkapa yksityisviestillä ja pyytää kertomaan tuotteen sijainti ilmoituksessa tms.

Pekka
« Viimeksi muokattu: 13-11-2013, 14:22:37 kirjoittanut (Piilotettu) »
Puutyöneuvoja ja propagandaa - http://www.sihistin.fi

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 1 428
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #1 : 15-10-2013, 12:49:28 »
Eikö jonkin tason kommentointimahdollisuus olisi kuitenkin kaikkien etu?  Jos joku myy vaikka auton talvipyöriä, vaikka japanilaisen auton sellaisia, ne voivat käydä useampaankin merkkiin. Silloin olisi hyvä päästä kysymään vaikka vanteen offsettiä. Ja kun myyjä vastaa tuohon, tämä tieto leviää kaikille lukijoille ja kaupat voivat tulla paremmin. Yksityisviesti kulkee vain yhdelle. Eli eikö tarkentavat kysymykset olisi ihan aiheellista sallia ja hyväksyä?
...

Poissa (Piilotettu)

 • Ylläpito
 • Viestejä: 3 771
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #2 : 15-10-2013, 13:48:41 »
Ei kommentointia kokonaan ole kielletty, mutta vähän liian usein myyntiketjuissa on ihan turhaa kommentointia tai "vitsailua", vaikka nyt niin että kolme neljä vastaajaa lähinnä vain soittaa suutaan siitä että ilmoituksesta puuttuu paikkakunta, ja koko ilmoitus kuihtuu vain poskensoittoketjuksi. Riittää että yksi huomauttaa ilmoituksen puutteista ja ilmoittaja voi sen sitten korjata ilmoitukseensa. Ei ole tarkoitus että ilmoittaja vastaa vain YV:llä yhdelle, eiköhän keskivertoälyllä varustettu myyjä älyä että asia voisi kiinnostaa muitakin ja korjaa sen suoraan ilmoon.

Kyllä niitä kommentteja ja asiallisia kysymyksiä saa esittää myyntipalstalla, mutta aivan liikaa on esimerkkejä myös turhasta naljailusta tai muusta vitsin vääntämisestä taikka hinnoista ruikuttamisesta.

Erityinen ongelma tuo asiaton tai vitsaileva vastailu on myyntipalstalla, koska huomattavan suuri osa kauppiaista rekisteröityy ensimmäistä kertaa jonkun tuotteen myyntiä varten. Ei houkuttele jatkamaan Kotiverstaan vakiokäyttäjänä, jos vastassa on heti alkuun onnistuneen myyntitapahtuman sijaan pari sivua naljailua ilmoituksen puutteista taikka hinnasta.


Kommentointia ei ole siis estetty ja asiallisia tuotteesen liittyviä kysymyksiä ja kommentteja voi vieläkin myyntipalstalle laittaa. Tuo ohje oli kirjoitettu lähinnä sitä varten, että aina välillä tuntuu unohtuvan ettei myyntipalsta ole keskustelua vaan myyntiä varten.

Pekka
Puutyöneuvoja ja propagandaa - http://www.sihistin.fi

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 2 828
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #3 : 15-10-2013, 15:31:34 »
Tuosta kommentoinnista myyntipalstalla.

Meinasin ensin laittaa tämän Pekalle yyveenä mutta olen ajatukseni ja sanojeni takana tässä.

Esimerkkinä tämä ilmoitus...  http://www.kotiverstas.com/keskustelu/index.php?topic=13142.0

Mikäli on näin selkeä esimerkki siitä että ilmoituksesta jää vain kaksi vaihtoehtoa. Joko myyjää on kusetettu ankarasti hänen ostaessa sorvin tai sitten toisena vaihtoehtona myyjä yrittää nyt kusettaa foorumilaisia.

Väittää maksaneen hinnan 599€ Tämä on liikkeissä käytetty tapa laittaa tuotteelle hinta ja tässä kohtaa soi kellot. Tuota kyseistä sorvia ei taatusti myydä missään päin maailmaa tuolla hintaa kaupoissa eikä yksityiset myyjät pistä hinnaksi euroa vailla kuus satkuu, ainakin äärimäisen harvoin. Jää vaihtoehdoksi että tietämättömänä yrittää nyt kusettaa keksimällä hinnan samalla väittäen ammattisorviksi maailman kehnonta sorvia. Mikäli on noin ulkona oman sorvinsa hinnasta ja laadusta tulee pelko onko sorvi varastettu ja nyt yritetään päästä eroon siitä.  Tämä siis vain olettamuksena jonka tuo ilmoitus luo. Ainakaan rehelliseltä ei vaikuta jos väitetään maksetun 599€.

Foorumilaisten etua ajatellen mielestäni tuollaiseen voi ja pitääkin puuttua kommentoimalla.

Överiksi meni tuossa ketjussa siinä että vastauksestani sitten intouduttiin kilpaa haukkumaan sorvia. Sen olisi jälkiviisaana voinnut jättää tekemättä.

Mutta, eipä Jokke V antanut myöskään ketjussa minkäänlaista vastausta, eikä myöskään ole sen jälkeen edes käynnyt palstalla - pelästyikö jotain.

Kim

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 1 428
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #4 : 15-10-2013, 15:48:43 »
Komppaan Rimppistä tässä asiassa.  O0
...

Poissa (Piilotettu)

 • Valvoja
 • Viestejä: 3 205
 • (Piilotettu)
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #5 : 15-10-2013, 16:04:54 »
Tuosta kommentoinnista myyntipalstalla.

Meinasin ensin laittaa tämän Pekalle yyveenä mutta olen ajatukseni ja sanojeni takana tässä.

Esimerkkinä tämä ilmoitus...  http://www.kotiverstas.com/keskustelu/index.php?topic=13142.0

Mikäli on näin selkeä esimerkki siitä että ilmoituksesta jää vain kaksi vaihtoehtoa. Joko myyjää on kusetettu ankarasti hänen ostaessa sorvin tai sitten toisena vaihtoehtona myyjä yrittää nyt kusettaa foorumilaisia.

Kim

Samaa ilmoitusta katselin jo monta kertaa ennen tuota rimppiksen vastausta. Mietin juuri samoja asioita kuin rimppis. Päädyin kuitenkin olemaan hiljaa. Ajattelin että vastauksesta ei ole mitään hyötyä saatavissa. Tässä tapauksessa pidän kuitenkin kaikkia foorumilaisia, jotka voisi olla sorvista kiinnostuneita, niin valveutuneina ettei kukaan voi mennä tallaiseen vipuun. Rimppiksen vastaus oli aivan asiallinen, mutta siitä alkoi melkoinen loan heitto, mikä ei ole mitenkään omiaan parantamaan myyntipalstan arvoa. Kyllä moni tuollaisten ketjujen jälkeen miettii, viitsiikö laittaa tavaraa myyntiin tänne. Sinänsä tuo Pekan huomautus oli ihan asiaa. Kaikilla meillä on omia mielipiteitä, mutta eihän ne myyntipalstalle kuulu. Itse ainakin yritän jatkossa muistaa tämän. "purut ja hukkapätkät" on varmasti paras palsta purputtaa silloin kun ei ole muutakaan tekemistä.

Poissa (Piilotettu)

 • Ylläpito
 • Viestejä: 3 771
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #6 : 15-10-2013, 17:02:15 »
Joo. Tässä on todella vaikea tehdä rajanvetoa siihen että mikä on asiallista "kuluttajavalistusta" ja mikä menee piikittelyksi. Tuossa ketjussa oli hyvää se, että kukaan aloittelija ei haksahtanut ylihintaiseen huonoon sorviin, ja kommentit pysyivät kuitenkin kohtuullisen asiallisina. Voin kyllä kuitenkin uskoa että ketjun aloittaja ei palstalle palaa tällä vastaanotolla. Ja jos joku muu lukee myyntipalstaa ja törmää vastaavanlaiseen täystyrmäykseen, niin ei se nyt hyvää kuvaa anna palstasta tai houkuta uutta jäsentä rekisteröitymään.

Mutta tuokin sinänsä asiallinen ketju on esimerkki siitä että jotenkin täällä myyntipalstalla tahtoo päästä paljon muuta palstaa helpommin irti jonkinlainen joukkolynkkauksen meininki kun oikeen heretään kommentoimaan myytävää tavaraa tai myyjän kaupankäyntitapoja. Siinä sitten haluaa jokainen heittää oman kivensä perään.

Jos tuo oli hyvä esimerkki siitä mitkä kommentit voivat olla paikallaan, niin huonoina vaikkapa ketju jossa joku myi vanhaa erikoista polttomoottoria ilman erillistä hintapyyntöä. Siitä hintapyyntöasiasta taisi tulla aloittajalle suunsoittona esitettyjä parin euron tarjouksia ja ihan silkkaa kettuilua päin naamaa useamman sivun verran, vaikka aloittaja perusteli hintapyynnön puuttumisen ja muuten vastaili ketjussa asiallisesti. Se oli esimerkki siitä kuin tavalliset käytössäännöt eivät koskisi myyntipalstaa lainkaan, vaan palstan humoristeilla on vapaat kädet päästellä mitä sattuu aivan kursailematta.

Paljon on myös ketjuja, joissa aivan asiallinen keskustelu on myyntipalstalla väärässä paikassa. Tämmöisestä ihan hyödyllisestä mutta väärään paikkaan ajautuneesta keskustelusta esimerkki voisi olla vaikka ketju, jossa jäädään keskustelemaan tuotteesta ja sen ominaisuuksista niin että meillä on kahden vuoden päästä paras tietämys laitteesta X jossain myyntipalstan vanhassa ilmossa. Tästä viimeaikainen lievä esimerkki vaikka just äsken käyty upotussahakeskustelu, taannoin on ollut paljon pidempiäkin keskusteluja koneista ja vehkeistä juuri myyntipalstalla.


Kuten sanottua: kommentointia ei ole kielletty ja sille on toisinaan paikkansa. Myyntipalstalla on paljon muitakin esimerkkejä siitä että kommentointi tai lisätietojen kysyminen on jalostanut myyntiketjua ja hyödyttänyt sekä myyjää että palstalaisia. Voisin ehkä kuitenkin muuttaa sen siihen muotoon, että "muu kuin tuotteeseen liittyvä keskustelu ei ole suotavaa", mutta sekään ei sitten oikein olisi estänyt vaikka noita kahta mainitsemaani esimerkkiä.

Jos jollain on esittää hyvä vastaehdotus säännön muotoiluun, niin kuuntelen mielelläni. Tarkoitus ei tosiaan ole kokonaan kieltää kommentteja, mutta jotenkin ohjeesta pitäisi käydä ilmi että myyntipalsta on myyntiä varten. Asiallisia kysymyksiä ja kommentteja saa esittää, mutta se mainittu joukkolynkkausmeininki ei saisi päästä läpi.

Se on kuulkaa pojat jännä juttu kuinka myyminen ja ostaminen herättää intohimoja  ;D

Pekka
« Viimeksi muokattu: 15-10-2013, 17:05:16 kirjoittanut (Piilotettu) »
Puutyöneuvoja ja propagandaa - http://www.sihistin.fi

Poissa (Piilotettu)

 • Ylläpito
 • Viestejä: 3 771
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #7 : 16-10-2013, 09:40:22 »
Nyt näyttää siltä että joudun kääntämään takkiani tuon omien ilmoitusten editoinnin osalta. Eli toistaiseksi omia myynti-ilmoituksia ei pysty editoimaan, jotta palstalle jää dokumentaatio siitä mitä on myyty ja mitä sitten tapahtui, koska näyttää siltä että tuota editointioikeutta käytetään väärin.

Tässä on nyt eilinen tapaus, jossa myyjällä jaskaw oli ensin myynnissä hurja kasa Oraksen ja Hansgrohen  hanoja, niin paljon että myyjä ei edes kaikkia viitsinyt luetella vaan totesi että "muitakin löytyy". Kun kyselin asian perään, niin myyjä editoi päivällä viestiin että myynnissä onkin vain yksi omasta käytöstä yli jäänyt hana, ja ennen kuin siihen ehdin kommentoimaan, niin yhtäkkiä sitten myyjä poisti  koko ilmoituksen sisällön.

http://www.kotiverstas.com/keskustelu/index.php?topic=13216.0

Toinen tapaus, myöskin eiliseltä. Veeberi myi isoa kasaa adsorptiokuivaimia. Koska yksityinen myi rutosti uutta tavaraa murto-osalla normaalihinnasta, niin asia tietysti herätti kysymyksiä.

http://www.kotiverstas.com/keskustelu/index.php?topic=13198.0

En ole ollut vielä yhteydessä nimimerkkiin "Reilu peli", mutta ainakin jonkun käyttäjän mielestä bisnes ei ole ollut rehellistä. Ja tämän jälkeen sitten veeberi poisti ilmoituksen ja editoi tehkstit pois. Mulla ei ole ylläpitäjänä mahdollista arvioida että kumman sana on totta, mutta se, että myyjä vetää ilmoituksensa pois eikä vastaa esitettyyn syytteeseen ei puhu nyt ihan puhtaista jauhoista pussissa.


Toistaiseksi myynti-ilmoitusten editointioikeus on otettu pois, koska sitä käytetään myös väärin. Tarkoittaa nyt myös sitä, että alkuperäistä myynti-ilmoitustaan ei pysty editoimaan, vaan jos ilmoituksessa on virhe tai haluatte päivittää tiedon myydyistä tuotteista, niin se tapahtuu kirjoittamalla ketjuun vastausviesti eikä enää editoimalla aloitusviestiä.

Pahoittelen, jos joku kokee että muiden myyjien elämä tällä tavalla vaikeutuu, mutta jos tuolla vältetään epämääräisten ilmoitusten pesiytyminen palstalle, niin se nyt vaan on tehtävä. Ei ole kenenkään etu jos netissä alkaa kiertämään huhu että Kotiverstaalla on hyvä myydä varastettua tai työnanatajalta evakuoitua roinaa. Näihin puututaan ylläpidon puolesta sen takia että mä olen ylläpitäjänä kusessa jos joku katsoo että ylläpidän varastetun tavaran kirpputoria verkossa.

Pekka
« Viimeksi muokattu: 16-10-2013, 09:44:52 kirjoittanut (Piilotettu) »
Puutyöneuvoja ja propagandaa - http://www.sihistin.fi

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 1 525
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #8 : 16-10-2013, 11:54:06 »
Mielestäni toisen myynti-ilmoituksen kommentointi ylipäätään on turhaa. Otse olen saanut joskus kommentteja esim. 100€ pyyntihintaan "uusia saa 120€". Ja kun olen kysynyt kommentoijalta että mistähän tuohon hintaan niitä saa, ei ole enää vastattu.
Yritetään siis vain estää toisten myynti tapahtuma.

Usein haluan saada käytetyistä tavaroistani hyvän hinnan. Saattaa olla että hinnoittelen turhan korkealle. Sen ei pitäisi silti olla syy että joku menee linkittämään esim. johonkin vanhaan ilmoitukseen jossa oli pyydetty paljon hahlvempaa hintaa. Hinnan lisäksi kun vaikuttaa myös tuotteen kunto sekä sijainti. Ja joskus joku on maksanut ihan hyvän hinnan vaikka olen itse löytänyt netistä samaa tuotetta paljon halvemmallakin. Hyvä kauppa siis itselleni.

Tuossa sorvin ilmoituksessa olisi kohteliaasti voinut ensin yv:llä kysäistä että meniköhän ilmoitus väärin kun siinä on hinta 599 ja "ammattilais" -maininta kun samoja saa (tähän linkki johonkin nettikauppaan). Jos vastausta ei tule niin voi kommentoida ilmoitukseen vaikka tyyliin "Onkohan ilmoituksen tiedot oikein koska tuota sorvia ei voi pitää ammattilaisen laitteena ja alkuperäinen hintakin näyttää paljon korkeammalta kuin mitä uusista pyydetään".


Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 1 498
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #9 : 16-10-2013, 14:24:41 »
Monella foorumilla on juurikin näin että myyntipalstan ilmoituksia ei voi editoida. Mielestäni ihan hyvä niin.

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 1 223
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #10 : 16-10-2013, 15:05:55 »
Monella foorumilla on juurikin näin että myyntipalstan ilmoituksia ei voi editoida. Mielestäni ihan hyvä niin.

Huonohan tuo on jo pelkästään kirjotusvirheiden takia. Monella palstalla pystyy sentään muokkaamaan vaikkapa sen 10min ajan.

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 854
 • (Piilotettu)
  • Plektra Trading Oy Ab
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #11 : 16-10-2013, 15:14:07 »
Yritys joka myy kuluttajalle on velvollinen esittämään tuotteen hinta. Sen voi tehdä joko suoraan tai ilmoituksessa olevalla linkillä yrityksen sivuille.

Olen huomannut että kun ottaa tavaksi lukea omat viestit läpi kokonaisuudessaan ennen kuin painaa "Lähetä" niin huomaa omat kirjoitusvirheet sekä joutuu miettimään mitä on kirjoittanut. Silloin jäävät turhat tokaisut/heitot lähettämättä ja ketju pysyy asiallisena.

t .... steffe

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 2 858
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #12 : 16-10-2013, 15:43:11 »
Huonohan tuo on jo pelkästään kirjotusvirheiden takia. Monella palstalla pystyy sentään muokkaamaan vaikkapa sen 10min ajan.

Siellä on esikatselupainike josta näkee minkälainen viestistä tulee ja on erittäin suotavaa käyttää sitä kaikissa kontribuutioissa eikä vain myyntipalstalla ja ihan oikeasti oikolukea viesti ennenkuin lähettää sitä. Esikatselua voi käyttää rajattomasti kunnes virheet on pois ja viestin ulkoasu muutenkin asiallinen. Voi myös käyttää erillistä editoria tekstin hieromiseen ja sitten vain copy-paste.
"Don't ask to borrow my tools - get your own f*cking tools."

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 25
Yamaha PSR-300 | Hyvä ensikoskettimisto
« Vastaus #13 : 07-11-2013, 09:36:08 »
EDIT: myynti-ilmoituksen sisälltö poistettu ja ketju yhdistetty tähän ketjuun, jotta myyntipalstan säännöt ovat yhdessä paikassa. Myös tästä myynti-ilmoituksesta kirvonnut lisäohje rajoittaa myyntiartikkelit foorumin aihepiiireihin lisätty. Pekka


Myydään tarpeeton syntikka. Koskettimet on vähän kellastuneet ja jostain teipistä on jäänyt vähän liimajäänteitä. Saa varmasti pois putsattua.......
« Viimeksi muokattu: 13-11-2013, 14:27:36 kirjoittanut (Piilotettu) »

Poissa (Piilotettu)

 • Ylläpito
 • Viestejä: 3 771
Vs: Yamaha PSR-300 | Hyvä ensikoskettimisto
« Vastaus #14 : 07-11-2013, 12:32:29 »
Morjens,

Rakennustarvikkeet nyt vielä menee meidän myyntipalstalla, mutta toiveena olisi, ettei myyntipalstalla pyörisi kovin paljon "yleisroinaa". Eli jatkossa toivoisin, että soittimet, näppikset ja muu sekalainen ja palstan aihepiireihin liittymätön tavara myytäisiin vaikka huutonetissä. Meillä alkaa tämä myyntipalsta räjähtelemään käsiin joka tapauksessa niin olisi kivempaa, että palstalle ei sitten ala ilmaantumaan hillitöntä määrää ihan sekalaisia tavaroita myytäväksi.

Tottahan se ostaja voi täältäkin löytyä, mutta ihan minkä vain tavaroiden myyminen ei ole Kotiverstasfoorumin tarkoitus. Kohta täällä on joku kauppaamassa mitä hyvänsä kauluspaidoista kissanhiekkaan, jos ei vähän rajata että minkä tyyppinen tavara kuuluu asiaan. 

Pekka
Puutyöneuvoja ja propagandaa - http://www.sihistin.fi