Kirjoittaja Aihe: Myyntipalstan ohjeet  (Luettu 67621 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 264
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #60 : 20-01-2015, 19:31:04 »
Kirjoitin tuonne kaasuahjokeskusteluun. Hain siis kaverilleni kaasuahjoa, olin lähettämässä yksityisviestiä hänelle, kun linkittämäni ihan väärä sisältö päätyi myynti-ilmoitukseen. Ilmoitusta en voinut enää muokata, joten siitä jäi hölmö ja asiaton sisältö nyt tuonne keskusteluun, pahoitteluni tästä asianosaisille.

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 504
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #61 : 03-02-2015, 13:30:30 »
Hopeisesta omenasta mallia, siellä muokkaus onnistuu mutta poistaminen on ehdottoman kiellettyä. Eli "Myyty" voi laittaa otsikkoon, mutta modet palauttaa tekstin varoituksen kera hyvinkin nopeasti jos ei noudata sääntöjä. Napsunut omillekin nakeille joskus.

Vai onko täällä tosiaan suurikin ongelma huijarit tai kuuman tavaran liikkuminen ? Meinaa Apple-tuotteethan on kusettajien ykkösartikkeli ja Hompussa homma toimii silti.

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 910
  • (Piilotettu)
Vs: Myyntipalstan ohjeet
« Vastaus #62 : 03-02-2015, 14:34:11 »
Eräällä automerkkifoorumilla jossa käyn, myynti-ilmoitusta ei voi kommentoida, mutta ilmoituksen laittaja toki voi muokata ilmoitustaan. Kun tavara on myyty tai poistunut myynnistä, ilmoituksen laittaja voi poistaa viestinsä ja kertoa syyn miksi viesti on poistettu. Ilmoituksen laittaja voi myös nostaa ilmoitustaan ylös kuukauden välein, jos niin haluaa. Tuollainen mallikin on ihan toimiva.

Muutamia auto- ja mp-foorumeita on piinannut muutamat selkärangattomat huijarit, jotka vastailevat ostoilmoituksiin ja kauppaavat olematonta tavaraa. Surullista on, että vieläkin on ihmisiä jotka menevät ansaan ja menettävät rahansa, vaikka ko. foorumeilla näistä huijareista aktiivisesti varoitellaankin. Tänne ei kai vielä ole onneksi sellaiset hylkiöt eksyneet?
Aiempi nimimerkki Janne-K