Kirjoittaja Aihe: Ohjeita yritysten ja yhteisöjen ilmoituksille  (Luettu 26447 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Ylläpito
  • Viestejä: 3 772
Ohjeita yritysten ja yhteisöjen ilmoituksille
« : 16-10-2013, 14:04:33 »
Yritykset ja yhteisöt ilmoittavat tällä osastolla.

Ohjeet myyntiä varten:

1) Alueella myyvän yrityksen yhteystiedot on oltava ilmoituksissa selvillä ja hyvään tapaan kuuluu että firmojen edustajat allekirjoittavat ilmoituksensa omalla nimellään eikä nimimerkillä. Tarkoittaa siis, että vaikka kirjoittaisi palstalla nimimerkillä, niin se oma nimi on asianmukaista mainita oman firmansa ilmoituksessa. Yritysten "salamyynti" yksityisten ilmoituksille tarkoitetulla myyntipalstalla (tarkoittaa sitä että yrittäjä tekeytyy yksityishenkilöksi ja myy tavaraa silti firman piikkiin) ei ole sallittua.

2)  Yrityksen toimialan tai tuotteiden on liityttävä jollain tavalla Kotiverstaan toimintaan, eli puu- ja metallitöihin, muihin käsitöihin, tai muihin palstan etusivulla näkyviin aihepiireihin. Selvästi palstan aiheisiin kuulumattomat mainokset ja myynti-ilmoitukset voidaan poistaa enempiä kyselemättä.

3) Voit myydä joko suoraan yhtä tai useampaa tuotetta tai mainostaa firmaa yleisemmin. Hyvä tapa on kertoa otsikossa ja viestissä firman päätoimialoista, myytävistä tuotteista tai mahdollisista uutuuksista ja laittaa sitten yksityiskohtien osalta  linkki firman omalle kotisivulle.

4) Yritykset voivat ilmoittaa tällä palstalla "kohtuullisissa määrin". Ylläpito varaa oikeuden huomauttaa ilmoittajalle, jos ilmoituksia on liian usein. Eri firmojen markkinointitavat ovat sen verran erilaisia että tiukkaa rajaa on vaikea vetää. Muistakaa kuitenkin, ettette väärinkäytä teille ilmaista markkinointikanavaa.


Pekka
Puutyöneuvoja ja propagandaa - http://www.sihistin.fi