Kirjoittaja Aihe: Rekisteröitymisviestit eivät tule perille?  (Luettu 16807 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • (Piilotettu)
  • Ylläpito
  • Viestejä: 281
Rekisteröitymisviestit eivät tule perille?
« : 22-01-2015, 20:48:15 »
Viime aikoina on ollut isoja ongelmia rekisteröitymis- ja muiden sähköpostien lähettämisessä mm. hotmailin ja googlen palvelimille. Lisäksi vaikuttaa siltä että kotiverstaalta lähteneitä rekisteröintiviestejä päätyy myös spammifilttereihin muilla palvelimilla.

Jos rekisteröintiviestiä ei kuulu, ottakaa sähköpostitse yhteyttä ylläpitoon, osoite löytyy aina kotiverstaan sivun alareunasta.

LISÄYS 7.3.2018

secmail.com:in kautta kulkeva sähköpostiliikenne ei toimi, johtuen ko. toimijan "näkemyksistä". Älkää siis käyttäkö ko. palvelua käyttäviä sähköpostiosoitteita rekisteröitymiseen, luokaa mieluummin sitten vaikka kertakäyttöinen gmail/outlook -tili.


Ylläpidon puolesta,
Reko

(PS. Jos jollain foorumin jäsenellä on yhteyksiä secmail.com:iin, ylläpito on äärimmäisen kiinnostunut keskustelemaan lafkan teknisesti pätevän edustajan kanssa mm. RFC:istä, SMTP-käytänteistä jne.)
« Viimeksi muokattu: 07-03-2018, 14:50:26 kirjoittanut (Piilotettu) »

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 2 540
Vs: Rekisteröitymisviestit eivät tule perille?
« Vastaus #1 : 23-01-2015, 12:36:44 »
Yhdellä foorumilla, jonka ylläpitoon kuulun, oli samaa ongelmaa hotmailin kanssa.
Homma meni jotenkin niin, että hotmail ei tykännyt kun lähettäjän palvelintieto, sähköpostiosoite ja smtp-palvelin olivat ilmeisesti kaikki eri. Tai jotain sinnepäin, ei ole tämä vahvinta alaani.
Joka tapauksessa ratkaisuksi riitti, että vaihdoimme käytettävän smtp-palvelimen sähköpostiosoitteen tarjoajan palvelimeen. Sittemmin tiettävästi kaikki viestit ovat menneet kuten pitääkin.
Väinö

Poissa (Piilotettu)

  • (Piilotettu)
  • Ylläpito
  • Viestejä: 281
Vs: Rekisteröitymisviestit eivät tule perille?
« Vastaus #2 : 23-01-2015, 14:17:51 »
Valitettavasti ongelma ei ole ihan noin helppo ratkaistava. Meiltä lähtee viestit jo "oikeasta ja olemassaolevasta osoitteesta", mutta tuossa on pari pientä mutkaa lisäksi. Hotmail jarruttaa tältä virtuaalipalvelimelta tulevaa postia (ilmeisesti sitä lähtee muilta palvelimen käyttäjiltä runsaasti). Google taas ei halua pelata sähköpostin yleisten pelisääntöjen mukaisesti ja tiputtaa viestejä hyvinkin hatarin perustein ja kuittaamatta noita tiputuksia mitenkään lähettäneelle palvelimelle/sen ylläpidolle.

-Reko

//muoks ja lisäys

Mulla on tuohon pari vaihtoehtoista strategiaa, kumpikaan ei ole välttämättä parhaita mahdollisia kokonaiskuvan kannalta, mutta pitää jutella niistäkin Pekan kanssa, josko johonkin pysyvämpään päädyttäisiin.
« Viimeksi muokattu: 23-01-2015, 14:23:11 kirjoittanut (Piilotettu) »