Kirjoittaja Aihe: Vanhan lautalattian hionta ja lakkaustyö  (Luettu 14002 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 2 724
Vs: Vanhan lautalattian hionta ja lakkaustyö
« Vastaus #30 : 25-01-2016, 22:58:03 »
Hienoa että veit urakan kuitenkin loppuun vaikka alkuun saattoikin näyttää toivottomalta. Tämäkään homma ei ole raketitiedettä, pitää vain uskaltaa.

Tuo pohjalakan ensimmäinen veto ja sen jälkeinen kirjavuus jaksaa myös itteäni aina ihmetyttää kuinka se sitten siitä kuitenkin paranee. Alkuun on tosiaan ... järkyttävän näköinen. Se on muuten mielestäni outo juttu että jättävät yleensä tuon kolmannen kerroksen vetämättä pintaa vaikka ero on varsin suuri. Materiaalikustannuksiahan siinä ei juurikaan ole neliöihin nähden joten ainakaan se ei voi olla syynä. Aikaakaan ei mene kerroksen levittämiseen kuin vajaa viisiminuuttia tuon kokoisessa huoneessa.

Homma meni sitten lopulta hyvin...  O0

Kim

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 16
Vs: Vanhan lautalattian hionta ja lakkaustyö
« Vastaus #31 : 01-11-2017, 20:37:04 »
...Tosin noilla välineillä en tekisi yhtään isompaa lattiapinta-alaa. Lakkaus sinänsä oli noilla lakoilla suhteellisen helpon tuntuista. .
..
Eli kyllä tuollaisesta hommasta amatööri selviää.

minkälaista konetta/koneita kannattaisi katsella jos pinta-alaa on hieman enemmän?  tyyliin 160m2 jaettuna 6 eri huoneeseen/tilaan  :P - Saisiko homman tehtyä jollain järkihintaisella hankitulla koneella vai meneekö vuokraamiseksi?
Jos ei olisi kiire, työn voisi tehdä omaan tahtiin huone kerralla...
kuusilautaa vm -98, ei hiottu ennen, koiran ja elämisen jättämiä jälkiä mutta muuten ok kunnossa.

kiitos jo tässävaiheessa rimppikselle ketjusta - asiallinen!  O0