Kirjoittaja Aihe: Oma verstas  (Luettu 70917 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 1 726
Vs: Oma verstas
« Vastaus #195 : 10-09-2016, 14:05:49 »
 Lie pikkupojat/nuoriso hakenut jännitystä ja sisältöä muutoin tyhjään elämäänsä.
"One good test is worth a thousand expert opinions." - Wernher von Braun.

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 2 701
 • (Piilotettu)
Vs: Oma verstas
« Vastaus #196 : 10-09-2016, 15:37:56 »
Miksi ihmeessä kukaan tuollaista tekee? Olivatko keittiökalusteet jotenkin erityisen arvokkaita, kun eihän vaikkapa joku tiskipöytä normaalisti maksa kuin muutaman kympin ja kiinni olleena ja irroitettuna on pelkkää romurautaa?
Kuluneesta kaksiosta saa 10-15% paremman kk-hinnan ja uusi vuokralainen löytyy nopeammin kun keittiössä ja kylppärissä on uudet kalusteet. Tuottoa himmentää investointiin käytetty fyrkka, sen vuoksi puretuilla, uusilla kalusteilla on sijoitusskenessä kysyntää. Nopealla ja karulla purkutyöllä keskeneräisestä okt:stä irtoaa riittävästi ehjää materiaalia pienempään huusholliin.
Aiempi käyttäjätunnus rallirami

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 209
Vs: Oma verstas
« Vastaus #197 : 12-09-2016, 12:41:00 »
Ei pikkupojat pakuilla ajele,Venäjälle ne kamat menee jos hiemankin arvokasta kamaa on tarjolla,ovat kuulema vieneet kokonaisia kesämökkejäkin laveteilla!
Siihen maaha ntavaraa katoaa älyttömiä määriä ja  sen valtakunnan raja kun ylitetään niin hyvästit saa heittää tavaroilleen!
Heillä semmonen tyylii että yksi porukka tulee ja tyhjentää ja lähtee pois toinen saattaa tulla JO vastaan noutamaan jo pöllittyjä ja kun se porukkam nee takasin nii nJO on tullissa jälleen tulossa uusi porukka jälleen hommiin.
Virkavaltakin ollu ihan ymmyrkäisinä kun kamaa hävii mutta myös porukkaa ramppaa ja aina uusia naamoja tulee vastaan,siellä koko touhu on ihan ammattimaista,sitä ei tee pikkupojat sielläkään.

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 129
Vs: Oma verstas
« Vastaus #198 : 12-09-2016, 18:38:09 »
Ei tuolla ollut mitään arvokasta.

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 129
Vs: Oma verstas
« Vastaus #199 : 27-09-2016, 15:03:21 »
Honkaharjun varastolla oli tallessa myös Arkkitehtuuri- ja Ympäristökulttuurikoulu Lastun kaakeliuuneja, jotka kaikki hajotettiin. Paljonko lienee yhden sellaisen arvo rahassa?

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 72
Vs: Oma verstas
« Vastaus #200 : 29-09-2016, 13:08:51 »
Taitaapi asustella täällä ylä-savossa. Mellä on tosiaan ongelmana, ettei poliiseja näy edes pitkän suoran päässä. Joskus saattavat ajella kylän läpi, kun ensin käyvät munkki kahveella paikallisella syöttölässä. Paljon on pimeitä rikoksia, joihin ei koskaan tule löytymään tekijää.
Luulen että, lähivuosina tullaan näkemään paljon omankäden oikeutta. Poliisilta ei todellakaan saa enää apuja jos jotain tapahtuu.

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 132
 • (Piilotettu)
Vs: Oma verstas
« Vastaus #201 : 30-09-2016, 16:01:00 »
Eikös se ole niin, että taksia ja poliisia ei näy koskaan silloin kun niitä tartteis?  ;D

Soittaessa kannattaa tietty huomioida, että nykypolitiikalle partiotäpät jää todennäköisesti Itä-Suomen poliisilaitoksenkin alueella tavallisimmillaan alle 20:een, ei ihme jos vähän kestää. Alue kuitenkin sisältää Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan ja asukkaita n. 570000. Lyhyesti laskettuna yksi partio/ 28500 ihmistä. Vieläkö ihmetyttää jos kestää?

Itse henkilökohtaisesti huolehtisin edes sellaiset eväät sille aikanaan paikalletulevalle tutkintaosastolle, että jotain voisi asian eteen tehdä enkä itkisi kun joku kävi varkaissa eikä poliisi tee mitään tämän rikoksen selvittämiseksi.

-Laita kunnollinen lukitus. Kunnollinen lukitus ei ole pelkkä Abloy-lukko. Se aukeaa sorkkaraudalla kolmessa sekunnissa.

-Valaise kohde. Se jo lähtökohtaisesti vähentää haluja murtautua koska joku ulkopuolinen saattaa nähdä.

-estä näkymä sisälle/ piilota arvokkaat esineet. Jos sisältä ei näy arvokasta anastettavaa, ei sinne ole intressiä murtautua.

-suojaa ikkunat esim. kaltereilla ettei ikkunoista pääse sisään.

-hanki hälytysjärjestelmä joka hälyttää äänellä eikä hiljaisesti. Enemmän harmittaa kun tavarat on viety ja niitä pitää etsiä kuin, että varkaat kaikkoaa oven rikottuaan kun hälytys laukeaa ja ääni säikäyttää heidät pois. Hiljaisella hälytyksellä tavarat ehtii keräämään kyytiin ennen kuin kukaan ulkopuolinen ehtii paikalle.

-hanki tallentava ja lähettävä kamera/ valvontajärjestelmä. Rikokseen päästään kiinni verekseltään ja hyvällä tuurilla tekijät saadaan kiinni tapahtumapaikalta.

Ps. 1. Harkitse mikä on rahallisesti järkevää. 2. Mikään ei ole täydellisen murtovarmaa. 3.

Pps. Hallituksen politiikan tavoite on siirtää yksityisten kokemia tappioita vakuutusyhtiöiden maksettavaksi sen sijaan, että panostettaisiin esimerkiksi poliisin voimavaroihin kiinnijäämisriskin nostamiseksi ja kunnollisen rikostutkinnan ylläpitämiseksi. On halvempaa säästää poliisinvaroista ja maksattaa kulut vakuutusyhtiöillä kuin itse työntää satamiljoonaa kohteeseen, joka ei varsinaisesti tuota mitään muuta kuin mahdollisesti yleistä turvallisuutta, joka siis ei näy valtion kukkarossa kuten esimerkiksi pönttöpoliisit.
Savosta, Jumalan armosta

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 264
Vs: Oma verstas
« Vastaus #202 : 30-09-2016, 16:26:16 »
Jos haluaa ilkivallan tekijät selvittää tässä on yksi vaihtoehto:
http://yepzon.com/fi/tuote/yepzon/?gclid=CMnqreiXt88CFYL2cgod9GoA0A
Tollasen kun jemmaa työkalujen sisään niin aika tarkasti pystyy tavarat paikallistamaan. Itse harkitsen tuota koiralle, mutta toimiihan tuo tavaroissa ja kulkupeleissäkin.

Ps: Taitaa tuote olla vielä kotimainen ja vieläpä Tamperelainen mikä on tietysti plussaa näin Pirkanmaalaiselle.
T: Kare K

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 2 044
Vs: Oma verstas
« Vastaus #203 : 30-09-2016, 17:51:24 »
Appiukkoon laitoin tuollaisen kun metsällä käy. Kaikilla turvallisempi olo kun tietää että löydetään jos jotain sattuu.
Ainut kiemura tuossa on että paikannus menee Yepsonin oman palvelun kautta ja datapaketti ostettava niiltä. Jos Yepson joskus lakkaa olemasta, niin mahdollisesti myös paikannus lakkaa toimimasta.
Periaatteessa vastustan tuollaisia kytkyjä, mutta tässä laiskuus vei voiton ( Ja lisäksi voin syyttää Yepsonia, jos laitteet ei toimi... )
-     sitä saa mitä tilaa   -

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 588
 • (Piilotettu)
Vs: Oma verstas
« Vastaus #204 : 30-09-2016, 17:52:40 »
Jos haluaa ilkivallan tekijät selvittää tässä on yksi vaihtoehto:
http://yepzon.com/fi/tuote/yepzon/?gclid=CMnqreiXt88CFYL2cgod9GoA0A
Tollasen kun jemmaa työkalujen sisään niin aika tarkasti pystyy tavarat paikallistamaan. Itse harkitsen tuota koiralle, mutta toimiihan tuo tavaroissa ja kulkupeleissäkin.

Ps: Taitaa tuote olla vielä kotimainen ja vieläpä Tamperelainen mikä on tietysti plussaa näin Pirkanmaalaiselle.
Minulla on aikomus (ja teenkin) laittaa kaivuriin jokin seurantalaite. Kun siinä yhdeydessä mainitaan yepson, niin pian on kommentti, että on olemassa vaikka kuinka paljon parempia laitteita. Kukaan ei vaivaudu mainitsemaan, että mitä ne ovat.
Yksinkertaisimmillaan se lienee sim-kortti jossain. Minua kiinnostaisi sellaiset systeemit, joissa ei juuri olisi kuukausimaksua (tai voi olla pieni), koska laitetta ei toivonmukaan koskaan tarvitsisi. Tarvitsee aika-ajoin vain testata, että pelittääkö. Mieluummin koneen akusta virta.
Sileätä tietä - kaikille

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 129
Vs: Oma verstas
« Vastaus #205 : 14-10-2016, 01:11:43 »
http://imgur.com/a/EAQoL

Laitoin nettiin pienen kuvakoosteen noista varastetuista tavaroista, tuossa näkyy isoimmat tavarat mitä veivät. Kaikista ei löytynyt omaa valokuvaa, joten piti ottaa valmistajan tai myyjän sivuilta esittelykuva.

Poissa (Piilotettu)

 • Valvoja
 • Viestejä: 3 107
Vs: Oma verstas
« Vastaus #206 : 07-03-2018, 22:03:33 »
Siivosin threadia tänne kuulumattomasta sisällöstä. Pahoittelut jos osa asiaviesteistä meni pesuveden mukana.
Yhteiskuntakritiikki, poliisin syyttely ynnämuu vastaava ei kuulu Kotiverstaalle. 

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 129
Vs: Oma verstas
« Vastaus #207 : 02-08-2018, 02:45:41 »
Taas oli murtauduttu.

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 3 140
Vs: Oma verstas
« Vastaus #208 : 04-08-2018, 10:30:10 »
mitäs tällä kertaa rikottiin ja vietiin? osta vaikka halvin älyluuri ja siihen halvin liittymä ja sopiva virtalähde tms, että luurissa pysyy virta päällä kokoajan. googlemapsin saa jaettua haluamilleen henkilöille, eli toiseen luuriin. sitten vain piilotat luurin sopivasti jonkun työkalun/koneen sisuksiin. tai vaihtoehtosesti jätä pöydälle laturiin houkuttimeksi. näin pystyt seuraileen missä kyseinen luuri millonkin menee. ja jos varkaat sen ottaa mukaansa, on helppo löytää niiden luokse.

tosin, jos se on pöydällä, niin voivat katkaista virrat, jollonka paikannus ei enää toimi. toisaalta, jos sen joku jossain pistää takasin päälle, niin ainakin poliisi pystyy hyvinkin tarkasti määritteleen sijainnin. en tiedä, vaikka pystyisi määritteleen sijainnin, vaikka olis virta pois päältäkin.

jonnekkin tästä jo taisin kirjotellakkin, niin kaverin muijaa tossa joku aika takaperin joku tuntematon tyyppi alkoi stalkkaa ja häiritseen. kaveri soitti poliisille, niin ne teki ihan aktiivisesti työtä. vaikka oli prepaid liittymä ja olikohan luurikin hankittu jostain esim. käteisellä, eli ei ollut mitään, mistä jäljittää omistajaa. (kortilla, kun maksaa, niin jää aina jälki.) niin silti poliisi kykeni paikantamaan tuon yhden rivitalon tarkkuudella pelkällä televalvonnalla. en nyt muista pystyikö vielä tarkentamaan tiettyyn asuntoon rivitalossa. mutta aika hyvin kuitenkin hoitivat hommansa ja tyyppi jäi lopulta kiinni.

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 129
Vs: Oma verstas
« Vastaus #209 : 04-08-2018, 10:59:36 »
Minusta sieltä ei ollut nyt viety mitään. Tavaroiden järjestystä oli vain muutettu. Pelkkänä romuvarastonahan tuo rakennus nykyään toimiikin, kun näiden asioiden takia siellä ei mitään pysty tekemään. Poliisi ei ole vieläkään tehnyt yhtään mitään edes sille puhelinhäiriköijälle, vaikka henkilöllisyys on tiedossa. Eduskunnan oikeusasiamiehelle jo toisen kantelun siitä tein, mutta oikeusasiamiehen kanta on, ettei ole tapahtunut mitään väärää.