Nahan reunan kiillottaminen on helppo tehdä siten että ensin kastelee sen kevyesti ja sitten kiillottaa esim. luulastalla. Myös sileä ruokaveitsen pää käy. Pieniä pituuksia siloitettaessa veden tilalta käy hyvin sylki, tämä siksi että siinä olevat entsyymit auttavat asiassa. Olen kokeillut tätä monta kertaa ja toimii !
Vyön sisäpuolelle kannattaa liimata (hyvä liima esim. KIILTO 66) ohut vuorinahka ja sen jälkeen ommella se "ympäri". Tässä työssä on hyvä apuväline uraleikkuri jolla ompelulangan voi upottaa vyön ulkopuolelle, vuorinahka on yleensä niin ohutta että siihen ei lankaa kannata ainakaan leikkurilla upottaa, painamalla toki.
Jos uraleikkuria ei ole, voi sopivan uran tehdä siten että vyön kastelee reunasta ja sitten painaa uran märkään nahkaan esim. tylsällä veitsellä. Uraa kannattaa painella niin kauan että nahka on jo lähes kuiva. Jotkut käyttävät kasteluun denaturoitua spriitä koska se haihtuu nopeammin ja näinollen nopeuttaa työskentelyä. Tämä toimii parhaiten värjäämättömän nahan kanssa.