Kirjoittaja Aihe: Posti, tuo "luotettava" kumppani  (Luettu 4557 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 1 713
Vs: Posti, tuo "luotettava" kumppani
« Vastaus #45 : 11-08-2018, 08:17:25 »
Ei se ole täsmälleen eikä lähellekään sama asia.

 Menee jankkaamiseksi, mutta molemmissa tapauksissa asiakas luovuttaa omaisuuttaan firmalle. Autokorjaamolla on vastuu, postillakin pitäisi olla vastuu, mutta käytäntö on osoittanut ettei se sitä kanna.
"One good test is worth a thousand expert opinions." - Wernher von Braun.

Poissa (Piilotettu)

  • Valvoja
  • Viestejä: 3 154
  • (Piilotettu)
Vs: Posti, tuo "luotettava" kumppani
« Vastaus #46 : 11-08-2018, 09:06:58 »
Yksittäisten postin jakajien logiikka on kanssa joskus uskomatonta. Nyt on jo useamman kerran sattunut, että postin jakaja on jättänyt paketin ovelle täysin näkyvään paikkaan ja kuitannut paketin vastaanotetuksi. Siitä satunnainen ohikulkija, jolla moraali on päässyt vähän löystymään, voi nostaa paketin autonsa perään hyvin helposti. Ja kun postinkantaja ei edes tiedä, koska joku on tulossa kotiin tai työpaikalle, niin mielestäni on todella holtitonta toimintaa.

15 - 20 vuotta sitten posti oli ehdottomasti luotettavin / täsmällisin toimija. Kyllä kirjeet meni perille, jos oli nimi ja paikkakunta oikein, ilman sen tarkempaa osoitetta. Jos pakettia tarjottiin, eikä ollut paikalla, niin laatikosta löytyi lappu millä sen sai postista. Paljon huonompia oli silloin kaukokiito, kiitolinja, matkahuolto ym. jotka saattoivat käydä tarjoamassa pakettia, ja mitään lappua jättämättä poistuivat paikalta. Sitten kun niille soitti kyselläkseen paketin sijaintia, niin vastaus oli että eihän sitä voi tietää, missä se on.  :idiot2: Onneksi muut on parantaneet ja posti huonontanut palvelujaan, niin kaikki on nykyään suurin piirtein samalla linjalla.