Kirjoittaja Aihe: Etsin kuljettajaa huonekalujen kasauskeikoille Padasjoki - Helsinki välille  (Luettu 1329 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 184
Tarve on mukavalle apumiehelle / naiselle joka kuljettaisi kanssani valmistamani sängyt asiakkaalle. Verstas on Padasjoella ja asiakkaat pääsääntöisesti Helsingissä. Reissuja etelään tulee kerran kuussa. Kertakuljetus ottaa 8-10h riippuen asiakkaiden määrästä. Mukavaa hommaa ainakin omasta mielestäni kun tehdään kahdestaan.

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla pakettiautoa, mutta se on suotavaa. Alle 8m3 pakut ovat turhan pieniä tähän tarkoitukseen. Periaatteessa on ihan sama missä kohtaa Helsinki-Padasjoki akselia asut koska kokonaismatkasta tulee kuitenkin sinulle yhtä pitkä.

Ajelen tavarat muun Suomen asiakkaille lähtökohtaisesti itse ja osan lähetän postilla, mutta nimenomaan Helsingin seudun kuljetukset haluan nyt keskittää yhteen kuljetuspäivään / kk. Firma ei omista tällä hetkellä pakua enkä ole nyt aikeissa hankkiakaan koska käyttö sen verran vähäistä.

Laskutus työosuuskunnan / oman yrityksesi kautta. Kuljetuspäivät tiedän yleensä n. 1kk etukäteen

Sinun ei tarvitse olla puuseppä tässä hommassa mutta tuotteiden kantamiseen täytyy osallistua. Lähtökohtaisesti myös pk-seudulla ajaminen kuuluu vastuullesi.

Jos kiinnostuit niin kerro vähän itsestäsi ja mikä olisi mielestäsi sopiva korvaus tästä palveluksesta + pakun käytöstä mikäli sinulla sellainen on

Tuukka Virkkilä
nukkuville.fi

tuukka@nukkuville.fi