Kirjoittaja Aihe: Opel menetti lopunkin uskottavuutensa  (Luettu 7718 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 5 193
Vs: Opel menetti lopunkin uskottavuutensa
« Vastaus #60 : 17-10-2017, 16:22:59 »
[ Sinulla ei ole oikeuksia liitteiden katsomiseen ]

Tuo puskuri ei sovi tohon koppaan, mutta valot kyllä näyttäis olevan päällä. Millainen perä?

Pekka

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 1 034
  • (Piilotettu)
    • Sääasema Orivesi
Vs: Opel menetti lopunkin uskottavuutensa
« Vastaus #61 : 17-10-2017, 20:21:46 »
[ Sinulla ei ole oikeuksia liitteiden katsomiseen ]

Tuo puskuri ei sovi tohon koppaan, mutta valot kyllä näyttäis olevan päällä. Millainen perä?

Pekka
Autoako tarkoitat? :)

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 2 675
  • (Piilotettu)
Vs: Opel menetti lopunkin uskottavuutensa
« Vastaus #62 : 18-10-2017, 23:14:59 »
En tiedä muista saksalaisista, mutta ainakin Audilla näyttää olevan suora yhteys omistajansa pankkitiliin. Nimittäin heti kun tilistä on jäämässä vähän jotain säästöön, Audi kehittää välittömästi ennakoimattoman huollon tarpeen joka hämmästyttävän tarkasti osaa imuroida koko ylijäämän pois.
Vahvistan Jannen kommentin, pitää täysin paikkansa. Audin touhut pankkitilin liittämisestä ja auton sekä kuskin puhelimen simmiin lähti siitä kun Nokia möi Heren bemarille ja paikannustiedon saatavuus vuoti tarkoituksella ja hallitusti muille laatumerkeille. MB ja VAG testasivat menetelmän tuotantokuntoon, työssä oli tärkeintä ettei suomalaiselle auton käyttäjälle lipsu mitään tietoa projektista. Muissa EU-maissa autojen verokäytännöt ja käyttörajoitukset eivät muutu. Kreikassa, Ranskassa ja Espanjassa Euro6 päästövaatimus palautetaan takaisin E2-tasolle koska kansallinen etu vaatii.

2Q/18 alkaen kaikkien autojen korjaus maksaa Suomessa alkaen tonnin. Ensi vuoden kuluessa myös ooppeleiden omatoiminen huolto ja korjaus muuttuu luvanvaraiseksi. Siirtymäajan puitteissa saa tehdä tiettyjä toimenpiteitä (rekisterikilven ja sivulasin puhdistus, liikenneakun lataus, LNG-täyttö) mikäli tekijällä on riittävästi sertifikaatteja, vakuutuksia ja kortteja voimassa. Totta jokainen oivalsi ettei bensalla ja dieselillä enää saa ajaa metriäkään 2019 jälkeen. Tämä on varma tieto. :P

Samaan aikaan Helsinskin Käpylässä: Vihreästi orientoitunut hahmo näpelöi iPadia pienessä luomukahvilassa. Lähiruoka maistuu ja uusimman i-vehkeen eka osari on maksettu. Saaristolaisleipä on kuskattu Tammisaaresta, savulohi Norjasta, munat Siuntiosta ja tilli Joensuusta. Mukava popsia ekologinen lähieväs ja ohessa mukillinen paikallista artesaaniolutta jonka mäski tulee autolla Puolasta. Hahmolla on valinnan vaikeus, ostaako sängynpääty läheltä Ikeasta vai kaukaa puusepältä Pohjanmaalta. Toinen edustaa hahmon valitsemaa ideologiaa ja toinen ei edusta. Hahmo päätyy halvempaan koska se on halvempi. Lyhyen kotimatkan globalisaatiota intohimoisesti vastustava ideologi matkustaa ranskalaisen dösäfirman rattailla pummilla, vaikka olis voinut kävellä reilun kilometrin. Eipä ollut Kiinassa valmistettu sateenvarjo taas mukana. Kotiovella hahmo ottaa kuvan mielestään väärinpysäköidystä Opelista ja jakaa sen someen vaikka aihe ei vaikuta hahmon tai muiden elämään millään tavalla. Jako palauttaa parikymmentä peukkua ja palautetta, hahmo kokee onnistuneensa. Kottero ei ollut pysäköity väärin ja sen lasit kivitettiin muiden toimesta mutta todellisuudella ei ole hahmolle mitään merkitystä, huutelu tärkeintä.

Oho, meni vähän pitkälle Opelin uskottavuudesta. Merkki kuitenkin mainittu ja luotan brändiin.
Aiempi käyttäjätunnus rallirami

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 850
  • (Piilotettu)
Vs: Opel menetti lopunkin uskottavuutensa
« Vastaus #63 : 19-10-2017, 14:34:00 »
[OT]Ja tämä Helsinskin Käpylässä asuva Vihreästi Orientoitunut Hahmo lataa i-vehejttään ja ihmettelee mihin Suomi tarvitsee ydinvoimaa kun sähköä tulee töpselistä.[/OT]
Aiempi nimimerkki Janne-K