Kirjoittaja Aihe: Langaton peruutuskamera näyttö vika  (Luettu 662 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 49
Langaton peruutuskamera näyttö vika
« : 26-10-2017, 23:17:42 »
Näyttö pimeni pikkuhiljaa ,malli GB7109 2,4GHz LCD Monitor . Onkohan tuo korjattavissa vai mistä saisi uuden,ulkolaisia sivuja löytyi kyllä mutta saisiko kotimaasta ?. Miten tuo kameransa tunnistaa ,eli jos eri näytön jostain saisi niin saakohan niitä keskenään pelittämään .
http://www.4ucam.com/images/7109w.jpg

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 637
Vs: Langaton peruutuskamera näyttö vika
« Vastaus #1 : 26-10-2017, 23:30:50 »
Jammaa.com Lahessa
Aina on selvitty!!

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 2 675
  • (Piilotettu)
Vs: Langaton peruutuskamera näyttö vika
« Vastaus #2 : 27-10-2017, 01:02:19 »
Noita lähettimiä ei ole kovin tarkaksi suunniteltu, eikä lähetettä salata ainakaan edullisemmissa vehkeissä. Tuurilla joku saman hintaluokan vastaanotin toimi heittämällä tai sitten ei toimi. Varmin valinta on täsmälleen samanlainen uusi vastaanotin, samalta myyjältä tai valmistajalta varaosana. Monesti erilaisten peruutuskameroiden lähete löytyy lupavapaalta 2.4Ghz tontilta, pahimmassa (tai parhaassa) tapauksessa viereisen auton peruutuskamerasta.

Erilaisia, pienitehoisia videolähettimiä on kiinat pullollaan. Tuotenimessä mainittu 2.4Ghz voi käytännössä olla mitä tahansa 500MHz-5GHz ja samoissa kuorissa myydään täysin erilaisia laitteita. Jos lähipiirissä on FPV-lennokkiharrastajia niin noilta kannattaa kysyä olisko sellaista vastaria kokeiltavaksi missä on valittavissa useita eri kanavia/taajuuksia. Lähetetyn kuvan ja taajuuden etsiminen edellyttää välineitä, mittausta ja tulkintaa, menee helposti tunteja tai päiviä. Oivallus radio-osastolla ei tarjoa automaattista tai helppoa ratkaisua jos alkuperäinen lähete on edes jotenkin salattu.

Ojaniityn linkistä löytyi jotain speksejä. Kysy mahdollisilta myyjiltä ykkösenä näitä numeroita, muut eivät ole kovin tärkeitä:

Transmission Frequency  2,400—2,483 Mhz
Modulation Type         FM
Bandwidth               18 MHz
Power Supply            12VDC

Nämäkään ei varmasti takaa yhteensopivuutta mutta onpa jotain haarukkaa mitä etsiä ja kokeilla.
Aiempi käyttäjätunnus rallirami