Kirjoittaja Aihe: Aloitimme Record maahantuonnin - Paljon muutakin UUTTA Nettiverstaalla  (Luettu 2671 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 40
    • Puukäsityökalujen verkkokauppa
Hei,

Pahoittelut, että emme ole ehtineet informoida teitä uutisistamme pitkään aikaan. Monet ovat huomanneet ja näistä jo kyselleet, mutta tässäpä vielä päällimmäisiä kuulumisia vielä foorumillekin. Viimeinen 1,5 vuotta on mennyt taloa rakentaessa ja perhettä kasvattaessa, joten kehitystyö on jäänyt vähemmälle. Olemme nyt kuitenkin alkaneet taas pikku hiljaa palata töihin täydellä miehityksellä. Päivitimme mm. sivumme ja toimme monia uusia toiminnallisuuksia ja parannuksia. Palautetta otetaan aina mielellään vastaan. Olemme pyrkineet mm. parantamaan navigoitavuutta ja tuotteiden löytämistä parantamalla hakutoimintoja.

Työstämme koko ajan tuotekuvauksia lisää ja teemme suomennoksia, mutta tuhansien tuotteiden suomentaminen vie aikansa. Pahoittelut tästä aiheutuvasta informaation puutteesta!

Record Power - puuntyöstökoneiden ja työkalujen maahantuonti alkaa

Aloitimme Record-maahantuonnin ja olemme tekemässä ensimmäistä varastotilaustamme Englantiin. Nyt voitte hyödyntää tilaisuuden ja osallistua tilaukseen. Alennuskoodilla record saatte vielä ylimääräisen 10% jo mielestäni varsin järkevistä hinnoistamme. Tarjoamme ilmaisen rahdin ainakin toistaiseksi, joten siitäkään ei lisäkuluja synny.DeWalt - sähkötyökalutHalusimme Festoolin lisäksi jonkin suhteellisen laadukkaan, mutta kuitenkin edullisemman vaihtoehton. DeWaltilta löytyy monia työkaluja, joita ei Festoolilla ole ja monia todella mielenkiintoisia uutuuksia, mutta sanottakoon, että toimitusvaikeuksia heillä vielä jonkin verran on varsinkin monien uutuuksien kohdalla. Mainittakoon vaikkapa uusi 2x 54V Flexvolt jiirisaha, jonka vääntö ylittää verkkovirtasahan. Setin mukana tulee myös verkkoadapteri 230V käyttöä varten:Mafell-puuntyöstökoneiden maahantuonti

Saksalaiset Mafell-koneet ovat monille alan ihmiselle tuttuja ja niiden laatu on kiistaton. Toki hintakin on monia muita korkeampi, mutta mikäli tuotteet kiinnostavat, meiltä niitä saa ja teemme tarjouksi pyynnöstä.CNC -koneet ja 3D-tulostimetOnhan näitä ja lisäksi vaikka mitä muita uusia tuotteita, mutta tervetuloa katsomaan ja tutustumaan!

Terv. Janne Björninen
www.je-nettiverstas.fi - Puukäsityökalujen verkkokauppa

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 20
Hei,

Huomasin että ostoskori ei hyväksy tuota record alennuskoodia.

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 40
    • Puukäsityökalujen verkkokauppa
Hei,

Minulta jäi näköjään tänne laittamatta koodin voimassaoloaika. Tilauksemme on eilen lähetetty Recordille, mutta vielä siihen ehtii mukaan, jos tänään tilaa. Voimme vielä siis tuon lisäalennuksen antaa. Olen lisännyt koodin voimassaoloaikaa vielä täksi päiväksi 21.11. Pahoittelut puuttuvasta tiedosta!

Janne
www.je-nettiverstas.fi - Puukäsityökalujen verkkokauppa