Kirjoittaja Aihe: Alajyrsin Sicar SF700  (Luettu 582 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 55
Alajyrsin Sicar SF700
« : 08-01-2018, 10:37:43 »
Myydään Alajyrsin Sicar SF700

Paikkakunta: Vaasa
Hinta: 500
Toimitustavat: Nouto
Toimituskulut sisältyvät hintaan: EiPuhelinnumero: 0505686687
Sähköposti: Akilrl85(miumau)gmail.com


>

Tilan vuoksi haluaisin hankkiutua eroon tästä koneesta koska en sitä käytä mihinkään. Jyrsin on italialainen laatukone ja painaa paljon. Kaksi nopeutta muistaakseni 2500 ja 7500. Kätevä karanlukitus terää vaihdettaessa. Kara on muuten 30mm.

Ei ole tapituskelkkaa eikä teriä. Vain kone. Vaste löytyy toki mutta noita kuvassa olevia puisia osia ei enään ole.

HUOM!! Vaihdetaan myös johonkin toiseen työkaluun, tässä vähän listaa mihin voisin vaihtaa: Yläjyrsin (pöytämalli), Laadukas käsiyläjyrsin esim festool, upotussaha alumiinikiskolla, pieni metallisorvi, robottiruohonleikkuri, tig hitsi, metallivannesaha, kylmäpyörösaha, 3d printteri, yms, voi ehdotella.

Voin vaihtaa johonki halvempaanki + rahaa, mutta en laita välirahaa.

Oli sitten kyseessä osto tai vaihto, joudut tulemaan tänne vaasaan. Minulla on uhmaikäinen sekä vaippaikäinen joten ei oikeen pääse lähtemään kauemmas juuri nyt.Ohje kaikille muille palstan lukijoille: Myynti-ilmoitusten kommentointi ei ole suotavaa, eli jatkuva louskuttaminen hinnoista, myyntituotteiden laadusta tai muu aiheen sivusta käyty keskustelu eivät kuulu myyntipalstalle. Annetaan myyjän myydä tuotteitaan rauhassa sen sijaan että jokainen myyntiketju on puolillaan turhaa länkytystä ja suunsoittoa. Jos ilmoituksessa on jotain niin pielessä että myyjälle pitää aiheesta huomauttaa, niin voitte lähestyä myyjää vaikkapa yksityisviestillä. Jos on lisätietoa siitä, että osa käy myös tähän ja tähän, se on tottakai tervetullutta.

Poissa (Piilotettu)

  • Viestejä: 55
Vs: Alajyrsin Sicar SF700
« Vastaus #1 : 08-01-2018, 10:38:17 »
Kuva