Kirjoittaja Aihe: "Tyrät rytkyy"  (Luettu 4982 kertaa)

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 489
"Tyrät rytkyy"
« : 01-10-2008, 23:21:23 »
  Heips..onkohan kellään..näin puukkoo (ei verstaslainen..!!) odottelevalle, toiminnalliselle persoonalle ehdotuksia..ns. tyrävyöx.. ku ei enää kuulemma saa apuvälinelainaa-/vuokraamoista kyseistä tuotetta... En siis ittekkää tajunnu millon vatsapeite repes..vasta illal saunas ihmettelin..et mikäs ihme patti se siin "luonnollisen" näppylän viereen on tullunna..

   No, tuonne raivaussaha/puolukkamettään oon tehny sellassesta kovanahkaisesta naulataskusta/ pyyhe rullal sen alle..sellasen tuen..ja sehän toimii...mutku eihän sellasen kans tuol "kylil" uskalla kulkee...soittaat vielä valkotakkisille..  Kun en siis kehtais maksaa toistasataa eeroo "kertakäyttötuotteesta"...eikä anna vähänkään pidenpää matkaa kävelläkkää..ku pukkaa suolet pihalle...

  Ja pitääkks se kutinsa..et kun kerran on "pullahtanut"/revennyt..-> se vaivaa loppuelämän..?? Ku tähänki saakka on kuiteski tullu nosteltuu...vaikkapa 200 l öljytynnyri Hiaceen.tukkien kans tullu "tapeltuu"..ni pitääks sitä nyt sit virkkuukoukkuun tyytyy täst eeespäin..??

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 3 388
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #1 : 01-10-2008, 23:34:19 »
En vaan tiedä onko noin, mulla oli molemmin puolinen nivustyrä joka verkotettiin, eikä sen jälkeen ole ollut mitään onkelmia. Pari sairaalapäivää ja homma oli ohi, ei kipuja eikä jälkivaivoja ja nyt jo mennyt monta vuotta ilman oireita.  O0
- hanski

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 489
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #2 : 01-10-2008, 23:53:11 »
  Nii enhämä tiedä.."luulotautia" = lue mualimalta kyseisiä huhuja kuulleena tietustelen.. mut hyvältähän toi eka visti kuulosti..toivotaan tollasta jatkoo ittelleki...

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 134
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #3 : 02-10-2008, 00:34:07 »
Ei muuta, kuin lekuriin, niin saat paikkasi kuntoon ja elämän ojennukseen.  O0

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 2 819
 • (Piilotettu)
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #4 : 02-10-2008, 00:45:25 »
Joo just silleen eli heti lekurin puheille vaan. Ei kannata olla perisuomalainen kova jätkä väärässä kohtaa. Kaverilla kanssa verkotettiin titaanilla vai muovilla millä lie nivus. Ei ole valitellu lopputulosta. O0
Naiset on monta hyvää viinamiestä pilannut...

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 489
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #5 : 02-10-2008, 01:39:56 »
  Hei.. mähän mainittin tos ekas viettissäni..et jo täs puukkoo ( eikä edelleenkään verstaan..!!) odotellaan = jonos ollaan n. 4-6 viikkoo mänee..mut elo sitä ennen...kun ei näkyy anna edes puolta kilsaa kävellä/ seistä varttia lieden äärel.. Joo mua on varoitettu..ettei niitä suolia sais pitkään "ulkopuolella" roikottaa = kuolio = verenmyrkytys = pätkä pois yms... Sellasii kauhukuviihan ne on mulle maalaillu..

   Silhämie "kotikonstei" kyselin...ku toi naulatasku on vähä hankala...ja jos/kun tahtoo "survoo" suolet takas sisälle..näköjään paree pitkälleen pompata...ja siltiki aikamoista "purlputusta" kuuluu..ku sisään männööt..

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 5 370
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #6 : 02-10-2008, 10:40:46 »
Moi,

..ettei niitä suolia sais pitkään "ulkopuolella" roikottaa = kuolio = verenmyrkytys = pätkä pois yms... Sellasii kauhukuviihan ne on mulle maalaillu..

Ne ei ole kauhukuvia.

Vaimokullalta kysäisin asiaa aamusella (tsekkas meikän saman tien kun tuommoista menin kysymään) ja hän sanoi että operaatio kuuluisi niiden ihan parhaimpien onnistumisprosenttien joukkoon. Käski muuten jättämään talvirenkaiden vaihdot muille tän vuoden osalta.

terv,

Samu
...killi nyt jo hakki on... (28 merkkiä jäljellä)...

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 489
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #7 : 02-10-2008, 11:40:29 »
   Vai sait aamupalaks alakerran "tarkastuksen".. ::)..eihä se sit ihan hukkaan kyssärini mennykkää ;)..

  Mut kyl tosiaan ottaa pollaan..ku tarttee ny kaikki laiturin ylösvedot, veneiden kaatelut..ja vaimosi mainitsemat renkaanvaihdot yms. yms.. teettää muilla..nooo tuleepahan siin hieman testattuu..onko kuka/ken todellinen ystävä..vai ei..

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 259
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #8 : 06-10-2008, 17:57:16 »
Yhdellä entisellä työkaverilla oli kans nivustyrä. Leikattiin noin 5 vuotta sitten, eikä ole uusinut. Teki silloin, ja edelleen kokolailla repivää hommaa, jossa helposti paikat revähtää. Oli muistaakseni noin 4 viikkoo saitsulla, ja muistelisin, että keveämpään hommaan olis päässy noin 2 viikon jälkeenki.

Yhellä suvun mummuista on enkat paikallisessa keskussairaalassa tyrän koon suhteen. En nyt muista, oliko Suomen ennätyskokoa, mutta kuvat löytynevät jostain lääkärien koulutusmatskuista... Toi vaati kaks leikkausta, mutta sitä oli kyl kasvateltukin pari vuosikymmentä... Taisivat leikata tos 2002 kantturassa, ja kuntoon tuli sit sekin. Yheksää kymmentä on mittarissa tälläkin mammalla, eli jos ton ikäsenäki siitä selviää, nii miksei nuorempanakin.

Lidlissä on joskus ollu moottoripyöräilijöiden ristiselän lämmittimiä myynnissä. Yhen sellasen ostin, ja totesin sen ulkohommissa ehdottomaksi peliksi. Se ei vaa taida tonne nivusalueelle yltää oikein mitenkään... riippuu tilanteesta.
Mittaamma tönärillä, merkkaamma spraymaalilla ja katkasemma kirvehellä

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 2 028
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #9 : 07-10-2008, 12:58:44 »
Tiedän ettei ole kilttiä, eikä kohteliasta vääntää vitsiä ihmisten sairauksista, mutta tahdikkuus ei aina oikein ole minun juttuni...

Sumopainijoilla on semmoinen varuste kuin Mawashi, sehän tukee sopivasti tuota aluetta.
Tosin veneen ja laiturin nostossa jos puuhastelee pelkässä mawashissa, niin voi kanssaeläjät ja kylänmiehet katsoa pahalla silmällä.

T: Jussi

-     sitä saa mitä tilaa   -

Poissa (Piilotettu)

 • Viestejä: 489
Re: "Tyrät rytkyy"
« Vastaus #10 : 30-12-2008, 20:38:07 »
No niin..suolet pysyy (toivottavasti ::)) siellä mihne kuuluuvatkin..sain puukkoo 081208..tikit vex 181208.. saikku loppu pyhinä..nyt tätä arkista aherrusta..
   
  Siis näin kerronnallisesti se puukotustapahtuma (paikalliset tietävätkin PKKS:n "norm" ??? toiminnan/maineen..).. siis ekakshan mut vietiin suu-ja sorkkatautiosastolle :-[..ku ei kirralla ollut tilaa..eihän siinä mitään..samahan se on mis makoilee.. "Mun" sisarhentovalkoinen kertoili tulevaa tapahtumaa -> esilääkitys yms.. Sit hää "ryntäs" huoneeseen (himpun) noituen..et ny tuli salist(leikkaus) komento, et just sinne ??? siellä selvis, et se ennakkolääkitys OLI ANNETTU jollekin toiselle...no spruuttashan ne jotain kanyyliin..mutku melkeis samalla joku tyttönen "siviilipiikin"kans tuli tyköni...ja poikahoitsu siin leukaili, et nyt tapaat tytön, joka vie jalat altasi.. no tää tytsy tökki kymmenkuntakertaa "ytimeen"(selkä..=suom.huom.)..mut valitteli vaan..ettei osu..-> paina pää polviin..ja OO IHAN RENTONA..(kokeilkaas ihan huviksenne ko. asennos rentouttaa selkälihoja..!!!) siin sit viel tarinoi..et "noi sun kovat selkälihat vähän haittaa"...mistähän mulla sellasii olis.???punttiharrasteestakii on jo parikytvuotta.. Noo..sit sinne äänestpäätellen tuli joku vanhenpi mies...ja saihan ne ne röppönsä jonnekii ruutattuu..sit jonkunajan kuluttua alkoivat nipistellä alaosaa miust...noo se poikahoitsun "lupaus" piti kutinsa...saihan se tytsy multa "jalat alta"...mut siihen reisien yläosaan se puudutus jäikii..vatsa ei lain puutununna..   Sit hyö kirralle soittelemaan -> ruutataanko lisää?? , mut sielt tuli komento -> taju vex..ja hetihänse poikahoitsu kommentoimaan ..et nythäsä tapaat tyttären, joka"räjäyttää tajuntasi"..sit heräilin parintunnin kuluttua (tulikohan turhan tuhti nukutus..??) Noo, eihän siin mitään, 091208 kotio..ja kun "unohdin" varustaa kämppäni vaikealle ylösnousulle..jouduin soittelee kaveril..-> viskattiin soffa vex, ja sen tilalle runkopatjasänky + 3 petarii = sopovakorko ylösnousuun ilman suurempia repeämiä..vieläkii kyl pistää, jos koetan kävellä nopsaan/pidenpää matkaa.. mut siinä "leppoisasti" viikon vietin, katsellen n. 60 vanhaa VHS:sää..tuli mieleen..et joskusjossain näin kuvatuksen automaattisesta kasetinvaihtajasta..mut tulipahan jumpattuu..

  Mut NYT tähän päivän "pää-asiaan" -> käväsin vakuutusyhtiös..(noo.. porukka arvaa..!!), mut siis mullon liiton kollektiivivakuutus ..enpäs sanokkaan virmoo..ja otin siihen päälle vapaaehtoisen lisän..joka kattaisi sairaslomapäivät yms.... SIIS PORUKKA...mistä ME saisimme kyseisen mentaalisen represenaatiokyvyn (= ei liity mitään ulkoista ärsykettä, joka toimisi HAVAINNON KOHTEENA!!) ..tai edes hallusinaatiokyvyn.. joka on myös havaintoelämys ilman havainnon kohdetta..siiskun tää tiskivirkailijakin jo osasi päätellä...et mulla vaan oli "lihasheikkous" kyseisessä tapaturmassa..missä siis kompuroin (kaverin koira oli TAAS halkopinosta kannellu puita pitkin pihaa..!!) vene sylissä..JOS olisin antatnut sen veneen pudota jalalleni -> olis ollu katkipoikki..ja vieläkin klinkkaisin..mutku nyt, kantaessani KERRANKII venettä jonkun kera [TÄHÄN saakka(kuin myös männä keväänä) oon yksinäni moista pulkkaa käsitelly]..eikä oo lihat periks antanu..)

   No joo..sorry TAAS purkaustani..mutku on tänään tullu luntatupaan ovistjaikkunoist..taitaa mennä vakuutuksen lisäks pankkiyhteys uusiks..