Enemmän tai vähemmän kaupalliset ilmoitukset > Kurssit ja koulutus

Koristeveistoon

(1/8) > >>

hanski:
Varma merkki siitä että kuljetaan kesää kohti on tuo kutsu Jurvaan koristeveiston kesäkurssille joka on 31.5 - 4.6. 2010.
Jos sattuisi jotain kiinnostamaan niin voin jotain tietoja antaa ja loput saa sitten kysyä koululta.
- hanski

hanski:
No niin, taas vuosi vaihtui, mutta tuota edellistä juttua voisi viellä  käyttää. Päivämäärät vain vaihtuvat, muuten taas ilmoittelivat kesän tulosta, lohdullista! Jos jotakuta kiinnostaa koristeveistokurssi niin voin kertoa lisää. Kivaa että jotkin asiat sentään vielä säilyy.  O0
- hanski

Namu:
Joka vuos toi on kiinnostanut, mut ei oo koskaan ollu aikaa... ei ole aikaa ehkä nytkään, mutta kiinnostaa silti. Kerro lisää!

t. Heikki

Arttu Helin:
Kiinnostais kyllä! Missä olis kyseinen tapahtuma ja paljonko maksaa? Tarviiko olla omat työkalut / puut?

-Arttu-

hanski:
Moi Namu ja Arttu Helin !
Paikka on ns. Jurvan kotikoulu, siinä Jurvan Nikkarikeskuksen kyljessä, jossa kesäkuun  ensimmäisellä kokonaisella viikolla ma - pe, jo perinteisesti, pidetään koristeveistokurssit. Kurssilla on opettajana k.v.mest. Oiva Kentta ja tälläkertaa luultavasti koulun koristeveiston opettaja Risto Kreko, taisi olla mestarismiehiä myös. TÄRKEÄÄ on se ettei kurssille tarvitse olla oppia aikaisemmin !
Kurssilla opetellaan veistämään koristeaiheita, pystejä, reliefiä ja johonkin pöytään on tehty ruusu intarsiakin. Koululta on saanut lainaan raudat jos ei ole omia, aihe voi olla oma tai sen saa paikanpäältäkin, puutavarasta peritään maksu jos ei ole omaa mukana. Puun hinnasta en tiedä kun aina on ollut mukana oma aihio. Kurssihinta on 270€, sisältäen opetuksen, ohjauksen ja työkalujen käytön. Majoitus mahdollisuus on oppilasasuntoloissa hintaan 60 - 80€, paikasta riippuen. Oma majoitus tietysti mahdollista ja ruokailu järjestyy kylältä tai oman mielensä mukaan, vaikka asuntoaotolla tulis.
Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa...., osallistuminen kurssille ei villä ole kertaakaan harmittanut, vaan aina on tuntunut itsestään selvältä että sinne mennään. Porukkaa on ollut ympäri maata ja vähän maailmaltakin.
No itse olen eläkkeellä ja kesälomaa ei ole joten tuo tapahtuma käy kesän avauksesta ja lomasta.
Koulun raudoilla kun on päässyt sitten työn makuun, voi käydä ostamassa Hiipakalta oman sarjan hyllystä valikoiden ja vain niitä rautoja mitä itse tarvitsee. Se sarja tietysti maksaa, mutta sen "käpistelyedun" arvoa sitten onkin vaikeampi määritellä, voin kuitenkin vakuuttaa että työtunneissä säästää joka kerta kun joutuu teräämään raudat uudelleen. Teräsin vähän aikaa sitten 20kpl postin kautta tulleita rautoja ja olisi se homma voinut helpompikin olla jos olisi päässyt ne valkkaamaan. Raudat olivat niitä samoja kuin Hiipakallakin.
Lisää saa kysyä.
- hanski
Lisätään vielä kuva työtiloista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta